Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
297
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да започнем с Възродителен Процес , на съд в Хага и вскички Партизани участвали в Проекта в затвора
296
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе този умник да не е забравил, че Те (с Буда) се опитват да управляват? ***!
295
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво е демокрация:Управление на мнозинството над малцинството!Какво е диктатура:Управление на малцинството над мнозинството!Е познайте как е в Мутриленд,пардон у нас!
294
0
 
8
 
! Отговори
jojo преди 11 години
Такова животно като демократичен капитализъм не съществува!
293
3
 
13
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Демокрацията е в опасност точно заради управлението! На всички нас ни се вменяват какви ли не задължения, като ни се отнемат едно по едно всички права, за които най-чинно си плащаме! Държавата абдикира от всички свои задължения и прехвърля на нас своите отговорности! Държавата бездейства! Държавата не работи, а разчита основно на рекет и изнудване над обикновените хора под формата на такси, данъци, глоби и тем подобни! Никога сме нямали такова некадърно управление без ясна представа защо са там!
292
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега видял и сега разбрал....... Смях! На това нагло поведение народът му казва: "Сетила се Мара да се побара." Добре, че са изборите, че да се правите на много загриженаи за народа!
291
9
 
1
 
! Отговори
за 377-ият боклук преди 11 години
Aбе *** за какви пътища говориш бе, нали вие най-много виехте,че асфлт не ядете, сега пътища ще искате, там в този край Търговишки, Шуменски и Разградски не ви трябват пътища на вас само сърп и чук в ръка и на нивата да орете и сеете селяни ***.
290
3
 
6
 
! Отговори
до 377-ият боклук преди 11 години
"Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна.ЕВАЛЛА,МАШАЛЛА,АФЕРИМ г-н Цветанов! Сега ли го констатирахте това отвратително положение г-н вицепремиер?Защото идват избори? А къде спахте досега?Или може би защото покрай АМ Тракия,Люлин и много други обекти,от които МНОГО ДОБРЕ СЕ СМУЧИ хич не ви е еня за друите краища на страната " - от 377-ми Aбе *** за какви пъти
289
3
 
18
 
! Отговори
НАРОДНА ЛЮБОВ преди 11 години
ЗАЩО СЕ СКРИ ТИКВАТА БУДА ОТ НАРОДНАТА ЛЮБОВ. СТРАХ ВИ ТРЕСЕ ГЕРБЕРИ ОТ НЕЯ И ВОЖДА ВИ СЕ СКРИ ИЛИ ГОТВИ БАГАЖА ЗА АМЕРИКА. ДОЛНА *** *** МУТ,ЕНСКА СТЕ ГЕРБЕРИТЕ! УМРЕТЕ!
288
1
 
14
 
! Отговори
СС преди 11 години
Щом хората ги е страх от ДПС правителството и съдъ да забранят ДПС-то !!!
287
2
 
25
 
! Отговори
ГОИ преди 11 години
До ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТЕ ЗНАЧИ ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИКАКВА ОПАСНОСТ ! В БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ДЕМОКРАЦИЯ ! СЛЕД ТОТАЛИТАРИЗМА ИМАШЕ ВРЕМЕННО ДИВ КАПИТАЛИЗЪМ ! СЛЕД ТОВА ПРЕРАСТНА ВЪВ ФАШИЗЪМ ! И СЕГА Е ДИВ ФАШОЦИОНИЗЪМ ! КВО Е ТОВА ДЕМОКРАЦИЯ И КАК ИЗГЛЕЖДА ДА ОБЯСНЯТ ГОСПОДАТА ОТ ОЛИГАРХИЯТА МОЛЯ ? КОМУНИСТИ,ЦИОНИСТИ,ФАШИСТИ В ЕДИНЕН СТРОЙ С-У НАРОДА СИ = БЪЛГАРСКА ОЛИГАРХИЯ И КВО ПРАИМ СЕГА ??? ВРЕМЕ Е СНЕЖНИТЕ ТОПКИ ДА ПРЕРАСНАТ В ЛИМОНКИ !!! КЪДЕ СТЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИ
286
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И не само в Търговищка област, а в ЦЯЛА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ пътищата са отврат. А в Севрна България гражданите също плащат същите по размер данъци и такси както в Южна България.Е,къде тогава е държавата и управлението!!! ЯВНА ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА!!!
285
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна"."ЕВАЛЛА,МАШАЛЛА,АФЕРИМ г-н Цветанов! Сега ли го констатирахте това отвратително положение г-н вицепремиер?Защото идват избори? А къде спахте досега?Или може би защото покрай АМ Тракия,Люлин и много други обекти,от които МНОГО ДОБРЕ СЕ СМУЧИ хич не ви е еня за друите краища на страната.
284
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Симпатизантите на хизбула, бсп са готови на всичко за власт.
283
13
 
5
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 11 години
До изборите ше видим всякакви червени номера а от трактора като техен любимец можем да очакваме взривове, убийства и отвличания, за гарнитура подправени досиета.
282
18
 
9
 
! Отговори
qwer преди 11 години
Демокрацията е в опасност единствено защото все още съществуват двете антибългарски и престъпни партии БСП и ДПС. Това е единствената опасност за България и демокрацията.
281
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цъци нещо напоследък си много пребледнял
280
3
 
23
 
! Отговори
джеимс бонд преди 11 години
страх и само страх за шесте апартамента и още нещо треперят хората да не падне горкият спасител натискащия се да го натиснат многото натискане много харч на народни аман за ман не мирясваи виж там и внимаваи да влезеш и се увековичиш като голямата работа иначе кумецо сложна работа събираи парички за братята да плащаш идват избори пикчарс ще ти трябва
279
2
 
26
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До пенсионерКви лагери бре... То цялата ни държавица е като лагер... Искренно от ГЕРБ и лично от комуниста ДРУГАРЯ ББ.
278
2
 
17
 
! Отговори
Станев преди 11 години
За каква демокрация говори. Това са пълни глупости. Опасността е от един единствен източник - ПРЕКРОЯВАНЕ НА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА И ПРЕМАХВАНЕ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ.Това е бандитска система на ценообразуване с поред АПЕТИТА НА ПОСРЕДНИЦИТЕ.Никой не му пука за пътищата и мостовете. Вместо да ви всява психоза за разни терористи и бандитити - разбойниците са в парламента.МАй че и той е от самозабравилите се защитници на енергийната мафия