Явно отиваме на избори, отчете Елисавета Белобрадова

Проявяваме постоянство и последователност, посочи депутатът от ПП-ДБ
Обновена: 17 юли 2024 21:02 | 17 юли 2024 20:45, Красимир Ангелов
40
Явно отиваме на избори, отчете Елисавета Белобрадова

"Проявяваме постоянство и последователност. Целим конституционна реформа, реформа на съдебната система и смяна на корупционния модел в България с нормален европейски демократичен модел на управление", заяви депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична България" Елисавета Белобрадова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ разговорите с ГЕРБ, а и с останалите групи, са се размили в полето на предизборната кампания.

"В НС се усеща, че по-голямата част от политическите сили са се настроили за предизборна кампания. Нашето предложение послужи за пореден път за предизборни призиви и послания, особено що се отнася за позицията на ГЕРБ. Нямаше да правим срещи с всички парламентарни групи, които имат желание да обсъдят текстовете, ако нямахме намерение тези текстове да бъдат подложени на обсъждане", каза Белобрадова за Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че мандатът не трябва да е подготовка за следващи избори.

Още по темата
"Това се случи с първия мандат. Мандатът се взе, за да се изиграе едно предлагане на правителство. След тези срещи, тази вечер и утре ще разберем с какви изводи са излезли експертните групи и ще можем да излезе с изявление. Разговорът е най-силният инструмент на един народен представител", категорична е Белобрадова.

"Г-н Пеевски бърза за избори, защото трябва да успее да се прегрупира, разбираемо е. Позицията на ГЕРБ в голяма степен се определя от Бойко Борисов. Неговата позиция досега се определяше от позицията на Пеевски. Явно отиваме на избори. Третият мандат си заслужава да бъде поискан и да се направи опит за изпълнение, ако имаме достатъчно голямо мнозинство", подчерта Белобрадова.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
Петър преди 1 месец
На следващите избори ДБ ще имат още по-плачевен резултат!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На тази й е опадала бялата брада от мъдрост! Разчитате, че хората не гласуват, за да може Кокорчо да мине с раницата с парите и пак да влезнете. Скоро ще сте аут от парламента, както НДСВ, но да видим новото чудовище, което ще дойде след вас. И Борисов го смятахме за най-голямото зло, но пр0ст0тиите, които сътворихте, никой не може да ви стигне.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
държавата се подпалила, имоти и поминък на хората изчезват в пламъците, те декларация пишат и псуват колегите си наляво и надясно! Ако бяха по-умни можеха да отидат доброволци да помагат на хората! Щяха поне да тушират някои щети пред избирателите!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП-ДБ като учител в училище показаха учениците(депутатите), които крадят нашите пари!! Ако и след това не отидат на избори, значи яко се фалшифицират изборите! Аз личбо си мисля, че са изхвърлени бюлетините за ПП-ДБ от регулаторите на Шишо!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отиваме! В Парламента няма анти-ко рупционно мнозинство! То е извън парламента
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шайката вече всички ви научиха номерата избори и Вън от парламента
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ППДБ дали управляват или са в опозиция все някой им пречи. Ами не се занимавайте с политика като ви е толкова трудно. То мрънкане, то чудо. Уморих се да ви слушам вече.
25
0
 
13
 
! Отговори
Явно преди 1 месец
Дано поне следващия път Козилата да не влезе в парламента, че не се търпи.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе, някакви американци не бяха ли стигнали до извода, че тези, които много мигат, не просто се превземат и са някакви надменни въздухари, ами и много лъжат? Тая госпожа не спря да мига вече няколко години. Поне да взима пример от Кокорчо, който е наясно и изобщо не смее да мигне, че като почне да мига, не можем го спрем и ще разпали още повече пожарите.
23
1
 
9
 
! Отговори
456 преди 1 месец
Тази жена не е за парламента.
22
1
 
16
 
! Отговори
До 28 преди 1 месец
Свъзвам я с флашмобове, накъсани мечета, снимки на "нещастни" украински бежанци, организиране на митинги срещу Русия, чрез заплащане по 20 лв на статистите и естествено с майко мила. И с христо. Такова чуждопоклоничество и навеждане на посолството е характерно точно за госпожата, която се срамува от простосмъртните българи.
21
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази жена има някакъв проблем, който аз самият не разбирам.Прави много неща, все участва в нещо, но не е много добра в нищо, не мога да я свържа с нещо конкретно, което да ме впечатли, освен с някакви големи напъни да се изкара голям политик, по едно време само дето не каза, че е политик по рождение, защото... била от малка по площадите... Не й вярвам на думите, колкото и да се старае, прилича ми на схемаджийка.Не знам защо я наричат гербаджийка, но няма да се учуда, ако и оттам суче
20
1
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Няма ли да си направи селфи в пожара като по рано при наводненията -вместо кални бани да го кръсти на плаж сьм -под жаркото сльнце
19
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тази какъв *** гербаджийски е
18
2
 
13
 
! Отговори
Каква е преди 1 месец
тази киселка? Май има проблеми в кариерното развитие, моля, не ги показвайте такива!
17
1
 
3
 
! Отговори
гербер преди 1 месец
До 7. Ами че ние и не искахме да го гласуват. Защо ни е кабинет в тази отровна среда, където всеки е срещу всеки? А другите ще успеят ли? Ха-ха-ха, вицът за казана в ада е в пълна сила и тук.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Взимай да пържиш мекици и отивай да ги даваш на доброволците срещу пожарите, лелче! Че те, за разлика от теб, вършат нещо полезно за държавата! Свърши и ти нещо полезно един път!
15
1
 
12
 
! Отговори
изнервен преди 1 месец
Уф, айде мерси с тези ваши реформи! Видяхме какво направихте с реформата на конституцията, неможачи!
14
0
 
3
 
! Отговори
ох, тази жена преди 1 месец
нищо не казва за времето в UA, има ли пожари, имат ли нужда от нова помощ и за това, че договореното зърно трябва да внасяме!Другите работи са дребнотемие! Не се е сетила, Декларация и затова да напишат и скат среща за отлагане на връчване на мандат! ПОТРЕС СТЕ!Да изчезват подобни недуразомения!
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кой я пита тая позьорка, дето се снима с "простосмъртите", не се гнуси с две думи... Укрофенка, мазнеща се на посолсвтото и прпагандиращА война.