Пеевски прати в Прокуратурата доклада за "пуделите и пачките"

МВР и ДАНС също ще го получат
24 юли 2024 08:32, Александър Попов
117
Пеевски прати в Прокуратурата доклада за "пуделите и пачките"
Снимка: БГНЕС

Председателят на ДПС и на ПГ на ДПС Делян Пеевски изпрати до МВР, Прокуратурата и ДАНС доклада за дейността на Временната комисия от 49 НС за разследване на корупционните практики в Агенция „Митници“ и евентуалната роля на бившия финансов министър Асен Василев в тях.

В доклада подробно е описано какво са казали изслушаните в комисията. Това са вътрешният министър Калин Стоянов, председателят на ДАНС Пламен Тончев, служебният министър на финансите Асен Василев, Бойко Рашков и много други, както и отговори на различни институции. Става дума за тирове с контрабандни цигари, часовника на Живко Коцев, подарен му от Стефан Димитров, посещенията на младежа и баща му в МВР и Министерството на финансите, факти от митниците.

Шумният скандал, свързан с разкрития за корупционни практики в Агенция “Митници”, известен с участието на висши държавни служители, политици и контрабандисти стана популярен и с участието на един пудел и много пачки пари.

Според Пеевски Прокуратурата, МВР и ДАНС трябва да бъдат запознати с изводите в Доклада, като предприемат действия по компетентност, за да излезе цялата истина наяве.

Нито един корупционен скандал не трябва да остане неразкрит, за да се възстанови доверието на българските граждани в институциите и държавата. Българските граждани трябва да знаят, кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за хората. Затова е необходимо институциите да работят и да не се прикрива истината, казва Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: докладДАНСПеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
Питам се преди 1 месец
Крупния трафикант Паскал издирва ли се? Ами не,разбира се!!!
26
0
 
9
 
! Отговори
Питам само?! преди 1 месец
Кой вярва на тези фалшиви снимки, които всяко дете с безплатна програмка може да скалъпи?!
25
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Делян знае,че е свършен.Изживя си своите 15 мин.слава и ако успее да се добере до следващия парламент с някои заблудени депесари,ще бъде само патерица на Бойко и нищо повече.Затова предварително му се подмазва,зер и той получи парче от баницата.
24
0
 
11
 
! Отговори
Срам и позор! преди 1 месец
Този корпулентния крадец и престъпник, който фалира КТБ иБулгартабак и вместо да е в затвора, подавал фейк-сигнали срещу опоненти, за да ги унищожи.
23
0
 
11
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 месец
Престанете с тази небивалица,че Асен Василев е пращал писма за това,че Делянчо е "чист като сълза"!Пълни глупости!Посланника ни в САЩ онзи ден се изсмя на подобно твърдение и каза,че нищо не е изпращано !!!А и като знаем кой го твърди-Данчо МЕНТАТА!!!
22
1
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Много ще ме извинявате, ама снимките на пудели и пачки не значат НИЩО. По тази тема вече има прецедент!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този сега съпредседател ли е или председател? Какво мислят другият съпредседател и почитният председател?
20
2
 
9
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Пудела с пачките яко лъха на Photoshop с толкова лошо качество, че към днешна дата е невъзможно да се намери цифрово устройство с толкова лошо качество и резолюция на снимките.Дори през 90-те години телефоните правиха по-хубави снимки.Освен това Коцев и Димитров! липсват на снимките с парите. Основният извод- едно куче и едни пари. ДАНС ни взима за ***. Аз пък се питам- дали всичко това не е сготвено от Шиши и Боко?!
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко е пуснал неговия си пудел да джавкат,щото идват избори и еднокнижника е станал по-нисък от тревата.Пък след това,пак както само той си знае.
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цирка продължава крадеца вика дръжте Крадеца! Смях, човека който разби КТБ и открадна от там 4,5 млд които бедния българин трябваше да плати, Булгартабак, Лафка, Техномаркет, доказан крадец и корумпе, говори за контрабанда и кражби!? А за тия обвинения насочени срещу ППДБ чакаме да бъдат доказани от МВР, ДАНС, прокуратурата които са на пряко командване на Бойко и Делянчо и ако не успят да докажат нищо и България отново бъде осъдена да им плаща неустойка, то явно е политическа клевета! Чкаме
17
1
 
15
 
! Отговори
А кой ще преди 1 месец
Прати в Прокуратурата доклада на официалните турски служби за контрабандни канали на Пеевски за един милиард годишно?За който доклад Цацаров не беше чувАл?
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 2 Само той да беше! Цяла Бг е доносник до доносника.
15
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този,който фалира КТБ,заради когото народа плати 4 милиарда,на когото му подариха Булгартабак и който е завзел половин България,говори за корупция,справедливост в името на народа?Стига,бе!
14
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Змията хапела най- силно преди да умре.
13
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези, които изпраха ДП, сега получават "благодарности" от него. ПП/ДБ сами са си виновни. Особено пък Асен Василев, за когото се пишеше, че е пращал писма в посолството в защита на ДП, че не е участвал в корупционни схеми. С месеци хората предупреждаваха ПП/ДБ да не вярват на ГЕРБ/СДС и да не се съ е ш ават с тях.
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това може да се случи само в Бг- най- големият корупционер и санкциониран по Магнитски да топи другите. Защо ДАНС, прокуратурата и сие не разследват него самия?
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Крадеца вика "Дръжте крадеца"
10
2
 
21
 
! Отговори
Емигрант преди 1 месец
В България името "Делян" да не е символ на наглост и отвращение ? ДЕЛЯН Добрев, ДЕЛЯН Пеевски....
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То е ясно, че е пратил пиар доклад до медиите, но поне да беше казал какво стана с пудела? Животното няма вина и не е нужно да пострада заради снимките. #ДАНС with пудел.
8
4
 
13
 
! Отговори
Пловдив преди 1 месец
Квиииииииииииииик кви кви кви квик Квииииииииииииииииииик кви кви кви кви квик грух Квииииииииииииииииииииииик кви кви кви кви кви кви квик грух грух .