Василев за доклада: Чалга версия на холивудски сценарий

Той определи действията на Делян Пеевски като "предизборни пушилки"
24 юли 2024 12:28, Александър Попов
75
Василев за доклада: Чалга версия на холивудски сценарий
Снимка: БГНЕС

Всичко това са предизборни пушилки и евтина, продуцирана, чалгаризирана версия на холивудски сценарий. Така Асен Василев, съпредседател на "Продължаваме Промяната" коментира в парламента действията на Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, да сезира МВР, прокуратурата и Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) с доклада за корупцията в Агенция “Митници”.

Още по темата
Петя Банкова, бившата директорка на Агенция "Митници", е в ареста, защото е повишила 18 човека и няма повдигнато обвинение за корупция, каза Василев.

Банкова е арестувана, защото започна да сменя всички шефове на пунктове, посочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И все още в тази забутана държава има хора които са на страната на Делян Добрев и са срещу Василев. Язък че дишам един и същ въздух с тях..
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нека съдът реши. Първо, нека ДАНС и прокуратурата се задействат. Че в България няма правосъдие всички знаят.
36
0
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Г-н Василев сигурно е учил как се управлява държава в местния селски университет къето нагледно са се упражнявали върху стадо животни. Давай помпай заема, нали няма да ги връщат те. Обаче и така не им мина номера на тея, хем купища пари раздадоха ама на следващите избори още по зле ще са. Българина дава шанс един два пъти, ама постоянно да дава шанс на бездарни икономисти - надали.
35
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Петя Банкова, бившата директорка на Агенция "Митници", е в ареста, защото е повишила 18 човека и няма повдигнато обвинение за корупция. Защо няма повдигнато обвинение се пита в задачата, и защо онова прокурорче, брата на Пепи Еврото, искаше отмяна на европейската заповед за арест на Паскал?
34
4
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
на мен Асен Василев ми е симпатичен...-Точен,спокоен,ясен,разбираем...За разлика от циркаджиятаКиро..Оня Атанасофф да се омита !..Мравояда се оттегли и акои тоя изчезне,реномето на пп ще се повиши...Но те не са ми фаворитите,така че все едно..
33
0
 
3
 
! Отговори
баба Пена преди 1 месец
Е то като нацапаш г-щите няма какво друго да кажеш освен да мрънкаш. Ами то от къде дойдоха парите за увеличение на пенсиите а? дойдоха от заемчета. Напомпахме външния дълг мощно и качествено. Нямат връщане тея пари. Напомпиха и инфлацията. Така че с нацапани г-щи на къде?
32
9
 
3
 
! Отговори
Г-н Магнитски вън! преди 1 месец
Истината е, че Пеевски е човекът на първия ред на това Народно събрание, който е доказано корумпиран по американското и английското законодателство. Нека да обясни защо е в списъка "Магнитски"!!!
31
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сега плюеш по пеефски, но забрави че вашият христо иванов пи турско кафе на коленце при него преди има няма няколко месеца, молеше му се за подкрепа - помните ли ?!? Ние помним, и на 16 октомври ще ви заличим от пейзажа!
30
4
 
9
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
По снимката _ Асенчо е мнооого подходящ за индийска сапунка! Чудесен е!
29
7
 
4
 
! Отговори
Защо бре? преди 1 месец
" ...вътрешният министър Калин Стоянов също се познава със заподозрения за контрабанда Стефан Димитров и двамата дори са в приятелски отношения, защо не видяхме снимките на Калин Стоянов с младежа Стефан Димитров?"
28
6
 
5
 
! Отговори
Смехотворно преди 1 месец
Да сте видели някъде снимки на Живко Коцев с пачки? Не, не сте видяли? Видяли сте пудел? Защо не обвинят пудела?
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
СКАНДАЛЪТ С "МИТНИЦИ" Е АБСОЛЮТНО СКАЛЪПЕНА ИСТОРИЯ. ЗАЩО НЕ ОБВИНЯТ И ПУДЕЛА С ПАЧКИТЕ?
26
7
 
4
 
! Отговори
Съмнителна логика преди 1 месец
Няма снимка на Рашков или Коцев с пачки, но пуделът е връзката, манипулацията. Затова и снимките не са никакво доказателство. Разпространиха ги, за да злепоставят политици опоненти.
25
6
 
6
 
! Отговори
Позор! преди 1 месец
Прокуратурата изземва личния телефон на Коцев, вади от там снимки и ги развява из медиите. Тази прокуратура трябва да се закрие и преоснове наново!
24
6
 
5
 
! Отговори
Ченгеджийски номера! преди 1 месец
Снимки, на които се вижда куче (порода пудел) и много банкноти. На някои от кадрите с кучето се вижда главният секретар на МВР Живко Коцев. Но няма снимки с пачките и Живко Коцев!!!
23
6
 
4
 
! Отговори
Няма доказателства преди 1 месец
Къде са доказателствата за извършена престъпна дейност? Всичко това е навързано с цел компроматна атака. Няма истински доказателства, само сщалъпени снимки с някакво пуделче, каквито има същите хиляди в ингернет. Жалка постановка!
22
8
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Случващото се в митниците и пудела, е черен предизборен пиар, целящ да компрометира "Продължаваме промяната - Демократична България"! Всичко е евтино и аматьорски скалъпено!
21
4
 
5
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Пеевски изяде парите на българите и си му личи.
20
4
 
5
 
! Отговори
Софиянка преди 1 месец
Делян едно и също говори за другите за това, което той го прави години. Няма нещо да не е разграбил и фалирал.
19
4
 
4
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 месец
Пеевски има дете от една чалга хихи.