Василев за доклада: Чалга версия на холивудски сценарий

Той определи действията на Делян Пеевски като "предизборни пушилки"
24 юли 2024 12:28, Александър Попов
75
Василев за доклада: Чалга версия на холивудски сценарий
Снимка: БГНЕС

Всичко това са предизборни пушилки и евтина, продуцирана, чалгаризирана версия на холивудски сценарий. Така Асен Василев, съпредседател на "Продължаваме Промяната" коментира в парламента действията на Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, да сезира МВР, прокуратурата и Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) с доклада за корупцията в Агенция “Митници”.

Още по темата
Петя Банкова, бившата директорка на Агенция "Митници", е в ареста, защото е повишила 18 човека и няма повдигнато обвинение за корупция, каза Василев.

Банкова е арестувана, защото започна да сменя всички шефове на пунктове, посочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейки, герберчета, делянопеевчета,славитрифоновчета - зли хора, проклятое за България. ППДБ може да не са перфектни (няма такива на тая земя), но са единствените, достойни за уважение в тая кална среда.
17
6
 
7
 
! Отговори
Фейк преди 1 месец
Снимките в Афера с митничарския пудел са манипулирани! Точно същите кученца има не стотици, а хиляди в България и човек трудно може да ги различи. Аз също веднъж имах гости с такова кученце и също го бях взел в ръце, но за съжаление пропуснах да се снимам. Авторът на компромата е взел тази снимка от някъде, може и да е от някоя социална мрежа, намерил е подобно кученце и го е заснел с пачките в различни пози. Но доста се е престарал и именно това издава фалшификацията. Толкова много снимки, при това нарочно режисирани, не може да се направят в естествена ситуация.
16
5
 
6
 
! Отговори
Те това е преди 1 месец
Фалшиви новини, фалшиви снимки, фалшиви клипове, фалшиви сигнали. Изрязването на ръбовете на даден обект е трудна работа. Увеличете мащаба на въпросната снимка и погледнете краищата на обектите. Прекалено острите ръбове или назъбените ръбове са знак, че снимката е била допълнително обработвана.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Батето Те сега започват, бе оставач.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Поне да беше казал две хубави думи за пудела. Евроатлантиците винаги са загрижени за животните. По това ще познаете кой не е истински евроатлант.
13
3
 
5
 
! Отговори
Колаж, манипулаж преди 1 месец
Бързо се развива техниката за колаж: за да направи по-въздействащ морски пейзажи, френският фотограф Гюстав льо Грей прави редица снимки на океани и прилага към тях отделни части от снимки на облаци, като дори използва повторно едни и същи облаци в различни снимки. Мдаа.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А как върви изпирането на Боко? Получи ли се? Май трябваше предпране да пуснете първо, а? И малко омекотител да бяхте капнали.
11
4
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 1 месец
Ти да не правиш ала бала с него? Поне си признай
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
След няколко месеца се сетил да защити "своя" човек Петя Банкова. Много правдоподобно изглежда. Всички се заблудихме.
9
3
 
5
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Фотошопът и дийпфейка са заплаха в политиката, тъй като бъдат използвани за унижаване и компрометиране на политически фигури и държавни служители.
8
4
 
7
 
! Отговори
Фотошоп фейк преди 1 месец
И един тумбак спеше гол на леглото, а да него кюлчета злато и пачки евраци ...... Е-е-х, едно време какви чекмеджета с пачки и кюлчета имашееее...а сега фотошоп с пуделче...хаха
7
5
 
7
 
! Отговори
?!? преди 1 месец
А ти си и принципал на шефката на митниците, а тя краде яко. На това ли казваш сценарии. О не вие сте за зтвор.
6
8
 
7
 
! Отговори
Фабрика за Лъжи преди 1 месец
Пудела с пачките яко лъха на Photoshop с толкова лошо качество, че към днешна дата е невъзможно да се намери цифрово устройство с толкова лошо качество и резолюция на снимките.Дори през 90-те години телефоните правиха по-хубави снимки.Освен това, Коцев и Димитров липсват на снимките с парите. Основният извод- едно куче и едни пари. Нагласена постановка, която всеки може да скалъпи на всеки и да подаде сигнал. Аз пък се питам, дали всичко това не е изфабрикувано от Шиши и Боко?
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
АСАНЧО И БАЙ РАШКОВ СА ЗА ЗАТВОРА!!
4
12
 
6
 
! Отговори
Чест, почитания Асен преди 1 месец
Асен Василев е гениален финансист, с най-доброто образование, което българин е имал в университет номер 1 в Света, културен, компетентен, вдигна доходите на българите. Със свещ ще ги търсите такива умни политици като него!
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи точно е за вас, Асене. Бяхте в колаборация с чалгарите и се гордеете с задокеанското си образование, което никак не допринася за вашата кадърност.
2
7
 
9
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Значи...правим предизборна пропаганда, пиар, но не отричаме, че не е така. Браво, Асенчо.
1
4
 
10
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Добре, пурвото и,речение на Асен да кажем е вярно. А къде е отречено, че не е така?