Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!

Били обидни и срамни думите му, че медалът е общ
14 авг 2024 13:52, Петър Бойчев
295
Журналист с тежка атака към Рамазанов: Да си ходи в Русия!
Снимка БГНЕС

Грозна атака срещу олимпийския шампион Магомед Рамазанов, заради думите му, че медалът му е общ с Русия, отправи журналистът Константин Мишев. Той е работил в Радио "Свободна Европа", бил е съветник на министър-председателя Филип Димитров, сега живее в САЩ.

"Може ли една олимпийска титла да е обща... на България и Русия? Ами отвратително е това, което изръси Магомед Рамазанов, след прибирането си в България", написа Константин Мишев в профила си.

"Половината световни атлети и плувци... тенисисти и други... учат и тренират в американски университети и школи. Но никой от тези спортисти не казва, че медалите им са наполовина американски. Това, което заяви "българският" олимпийски шампион е недопустимо. Обидно е!

Ами да си ходи в Русия. Бесен съм! Златният медал бил общ. Ами да се откаже България от този медал. За какво ни е общ медал? Нали се издигаше българското знаме и звучеше българския химн!

И останалите медали ли са общи? Българо-кубински... българо-ирански... Срамно е... да му вземат половината от общия медал като го лишат от българско гражданство. Или да му върнат българската половина", написа още Мишев.

При връщането си в България от Париж борецът отговори по следния начин на твърдението на руснаците, че медалът е техен: "България ми даде възможност да участвам на олимпийските игри, докато в Русия сега ситуацията е такава, че не бих могъл да участвам под техен флаг. Затова смятам, че медалът е общ. Повече време съм прекарал в Русия, но България ми даде възможност да участвам, за което съм много благодарен", бяха точните думи на олимпийския шампион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от Страната
Дори новите вагони не могат да изкарат БДЖ от миналото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
2
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 3 седмици
Плъхов ,а ти като си избрал щатите да са твойта родина с какво право коментираш спортистите,избрали да се състезават за България?
211
2
 
2
 
! Отговори
акудfg преди 3 седмици
медала и химна и знамето са Български, България да се откаже от този медал, както и от украйския, защото украинеца един път не сложи Българския анцуг с който бяха облечени нашите спортисти. И ОТ ДВАТА МЕДАЛА БЪЛГАРИЯ трябва да се откаже, така или иначе те не са наши
210
6
 
5
 
! Отговори
Бойкот на ОLX преди 3 седмици
Господин Мишков да си стои в *** ФАЩ и да не се прави на българин...
209
10
 
4
 
! Отговори
Край преди 3 седмици
С руснаците имаме обща вяра, обща писменост, близки езици и много обща история. Имаме общи паметници, общи герой. Сега имаме и общ медал. И общи врагове имаме. Мишев ли си плъхов ли си. С теб нямам нищо общо.
208
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Браво бе дрисльoвци. Всички скочихте да викате по някой дето ви казва истината в очите. Какво значение има къде е расъл и къде е пасал съответния спортист. Правилото е, който плаща музиката за него свири оркестъра. Щом е от Бългаския отбор, медала е Български. Какво на него му се иска или какви си мисли, са си негови проблеми. Аман от наведени суеци
207
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какъв "журналист" е тоя седесарски ....? Пфу!
206
5
 
9
 
! Отговори
Да бе! преди 3 седмици
Не трябва да се забравя, че Константин Мишев е велик българин, отявлен противник на комунизма, Кремъл и дявола.
205
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Ами да Този Косьо Мишев навремето беше управляващ в СДС, но дойде Пожарникарят и разтури СДС: половината останаха в ГЕРБ, другата част отидоха като ДБ в ПП-ДБ и Косьо остана без работа. Отишъл е при господарите си зад океана и не е никакъв журналист. Местните вестникари го възвеличиха за такъв.
204
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този на никому неизвестен продажник ,който не е направил нищо добро за България да си затваря подкупната уста!Не е той който ще каже кой къде ще живее!
203
7
 
18
 
! Отговори
Нима? преди 3 седмици
Голям родолюбец този журналист, който живее в САЩ!
202
5
 
5
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 седмици
журнагъзеца не презставлявява сексуален интерес -стар и грозен е !!!!!!!!!!!!
201
11
 
14
 
! Отговори
Велес преди 3 седмици
Абе, тая мисирка, Константин Мишев, оти се обажда от коневръза? Яааа марш... -Такива като него скачаха, и после изчезнаха... Благодарение на техните "пера" стана възможно колапса на спорта, здравеопазването, правото, образованието.... Изобщо те бяха проводника на всички негативи, сполетели България!
200
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не за първи път олимпийските игри се използват за геополитика и за това най-малко са виновни спортистите. Не позанавам журналиста ,но май това не му е основната професия.
199
16
 
9
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 3 седмици
И оня другия Семен Новиков. Украинеца .И той да си ходи в Украйна и Насар да си ходи в Палестина. Нямаме истински Българи шампиони. Жалко но Факт!!!!
198
12
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
продажник който си е позлатил дебелото черво в сащ...кой знаеколко поразии е направил мишев-мишката като "съветник" на демократа от разпадналото се заради корупция и далавери СДС! Такива като мишев слуги на чужди превителства да си стоят в Америка и да слугуват там!
197
9
 
15
 
! Отговори
Шампион преди 3 седмици
До .Това е журналист *** -76свободна Европа (че пък какво и е свободното ) че и КИНТИ от америка е как искате да пише - да отиде и да се бори той ако му стиска ,нищо му няма на РУСНАКА даже си е много точен.
196
2
 
12
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 3 седмици
ае, татаарлар, ами успехите на лео меси с барЦелоня аржентински ли са?
195
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
По принцип съм абсолютно против този шмекерлък да се купуват чужденци за медали! Но след като управниците са приели това за нормално трябва да уважим медалите на спортистите! А плюещият от щатите мишок е добре да се поучи от достойния отговор на Рамазанов,който деликатно показа уважение към Родината си,която го е създала такъв,какъвто е,ШАМПИОН! А не като безродните мишевци,които срещу шепа долари оплюха РОД и РОДИНА! И майцепродавецът да не се опитва да диктува какво да става в БЪЛГАРИЯ!
194
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ами точно така си е ,нямаме родни таланти защото не се грижим за тях,а сега ревем че медалите ни били наполовина.След толкова труд=толкова и берекет,наполовина от нищото
193
5
 
27
 
! Отговори
Бай Иван мазния преди 3 седмици
Тоя журналист е от другия брег.