Тръгна делото срещу Емилия Масларова

Бившата министърка нямала притеснения за процеса за присвояване на 11 млн. лв.
Обновена: 21 апр 2011 10:04 | 21 апр 2011 10:02,
164
Тръгна делото срещу Емилия Масларова
Емилия Масларова. Снимка: Булфото

Бившият социален министър Емилия Масларова заяви, че няма никакви притеснения за процеса срещу нея.

Тя направи изказването малко преди заседанието на Софийския градски съд, на което бе даден ход на делото за присвояване на 11 038 405 лева при ремонта на социален дом в Стара Загора.

Масларова е подсъдима за престъпления по служба и длъжностно присвояване в особено големи размери. Според обвинителния акт тя, заедно с управителя на фирма „Стара Загора 2007” и техни помагачи, са присвоили 11-те милиона от отпуснати близо 19 млн. лв. за ремонта на сградата.

Още по темата

Преди заседанието Емилия Масларова заяви, че не знае дали социалното министерство ще предяви иск срещу нея за 11-те милиона лева.

„Явно не му е ясно колко пари трябват за бедните, ако си мисли, че с 11 милиона ще спаси България”, бе лаконичният й коментар.

Преди да влезе в съдебната зала, Масларова обясни, че е държала въпросът с ремонта на социалния дом да мине през съда.

По думите й това било най-чисто и най-справедливо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: Емилия Масларова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
4
 
3
 
! Отговори
Масларова 13.05.10 преди 13 години
"Многократно, включително и пред вашия вестник, съм казвала, че имам общо две банкови сметки и много моля, ако журналистът или неговите източници знаят за други 12, да бъдат така любезни да съобщят къде са. Разбирате ме, че това би представлявало не само обществен, но и личен интерес за мен. Намирам, че повече от 4 текста на етичния кодекс са нарушени с дописките, а има и твърдения (че съм платила 50 хил. лв. за свободата си), които са откровена неистина "
94
1
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Тая отдавна трябваше да излежава ефективна присъда,но не е луд който е изял зелника,а който му го е дал.
93
0
 
10
 
! Отговори
SUEK PUEK 2 преди 13 години
Дано я вкарат у панделата за дълго защото съм поръчал предвидливо 1 000 000 тениски с надпис FREE EMILY за протеста който ще направим пред сливенският затвор след като вече е във владение на младоженският апартамент там както споделиха по-долу колегите :D
92
1
 
7
 
! Отговори
:) преди 13 години
Все още на всички етажи има мазни гадни БСПА-ри мисля , че няма как да стане докато един по-един не измрът. След 15 до 20 години може би ще може вече България да си стъпи на краката.
91
1
 
8
 
! Отговори
Бедняците преди 13 години
Сделки на изключително ниски цени върти жената на Никола Колев шефът на президентския кабинет. Съпругата е плащала на кв.м. по 30-40 евро, като върхът на наглостта е купуването на апартамент за по 1 лв. на кв.м.Шокиращи разкрития има и за имоти, продавани от брата на бившия ни премиер Сергей Станишев. Фирмата на Георги Станишев се очертава по-скоро като благотворителна организация, която продава апартаменти на безумно ниски цени от по 270 евро на кв.м.
90
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Поредната крадла на комунистите ще се оттърве защото съдът е тяхен ! Нагли крадци и имат сурат да излизат и да намират кусури на Герб.Те дето 65 г.окрадоха държавата ,оглозгаха до кокъл всичко пак с наглите си сурати излизат на екрана да плюят. А Герб трябваше да дойде много по-рано на власт и досега щяхме да имаме инфраструктора и държава и икономиката нямаше да е съборена изцяло от комунистическата алчна ***.
89
0
 
10
 
! Отговори
.!. преди 13 години
САМО АКО МОЖЕШЕ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ПОКАЖАТ ПО НОВИНИТЕ КАКВО МИСЛЯТ И ПИШАТ В ТОЯ ФОРУМ НОРМАЛНИТЕ И ИНТЕЛИГНТНИ ХОРА ЗА ТИЯ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ..ПОНЕ МАЛКО ДА ИМА СТАНЕ СРАМНО ЯКО МОЖЕ ДЕ
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е хайде де,нещо пак зациклихме.
87
1
 
7
 
! Отговори
Бедняците преди 13 години
Големи апартаменти притежават и двамата синове на бившия социален министър Емилия Масларова. Те са си купили няколко апартамента в столицата, като отделно са взели и парцели със земя за хиляди левове. Такива е купил доведения й син Иво, като само цената на единия парцел е на стойност 55 000 лв., а друг на 30 000 лв. Изключително изгодна сделка е направил и синът от предишния й брак с Константин Раданов, който си е купил жилище за 31 000 лв. в столицата. След това се сдобива и с десетки декари
86
0
 
8
 
! Отговори
Бедняците преди 13 години
Президентът Георги Първанов, заедно със съпругата и синът му; децата на Емилия Масларова; съпругата на Никола Колев шефът на президентския кабинет, са се сдобили с имоти за жълти стотинки. Щерката на Иван Костов борави с повече от 1 млн.лв., а братът на бившия премиер Сергей Станишев подарявал жилища. В списъка са още ред други политици, които се правят като света вода ненапита, а всъщност са големи дяволи, показва журналистическо разследване на в.168 часа.
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БГ съдът трябва да бъде съден в Стразбург за престъпления срещу човечеството и по точно срещу българите.
84
16
 
0
 
! Отговори
Бай Колю преди 13 години
Иска ви се мръсни *** да вкарате хубавото Еми в Сливен ама няма да стане на вашата. Емито защитава бедния народ и справедливостта ще възтържествува както е ставало винаги досега. ВЪН ЕМИ ОТ ПАНДИЗА! НИЕ СМЕ С ТЕБ!
83
0
 
20
 
! Отговори
Jolly Roger преди 13 години
Българският съд тряба да бъде закрит. Всичкото е клоунада с ясен изход.
82
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗакНяма да стане. Гоцевите съдии вече отрязаха делото - няма да я съдят.
81
0
 
10
 
! Отговори
TPE3BEH преди 13 години
Е как ще се притеснява, нали съдиите са нейни хора.
80
1
 
18
 
! Отговори
Зак преди 13 години
Писах аз преди два дни тук, че Бойко ще окошари някой бивш министър до изборите и тази крадла изглежда отличен кандидат. Пожелавам си да я дарят предпразнично с едно 5 годишно яйчице.
79
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
на снимката -дълбок замисъл : с какви ли обички да сменя тези,като ги по пратя на страсбург този нагъл народ?
78
2
 
7
 
! Отговори
Масларова преди 13 години
Аз съм кандидат-президент и не може да съм обвиняема! Американците защо избиха индианците, пък мен за едни 11 милиона ме съдят?!
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
червените съдии действат вече многократно по бързо.
76
0
 
15
 
! Отговори
Сливенски 5-ти отряд преди 13 години
Емили, чакаме те с нетърпение! Приготвили сме ти малдоженския апартамент, обаче трябва да си честна иначе ще си обща.