Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно

Омразата на американската левица е промила мозъка на 20-годишния младеж
15 юли 2024 22:38, Анисия Иванова
167
Вероятността Тръмп да стане президент на САЩ нарасна многократно
Снимка: БГНЕС

Твърдението на левицата е, че Доналд Тръмп сам е виновен, че за малко не беше убит. Този език на омразата и тази страшна омраза, която изпитва американската левица към Тръмп логично доведе до това, което се случи.

Това коментира в интервю пред БНР журналистът Огнян Дъскарев след покушението срещу кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп.

"Тази омраза на американската левица, присъща за европейската, вероятно е промила мозъка на този 20-годишен младеж, който стреля. Заглавието на Си Ен Ен е, че охраната на Тръмп го блъска извън сцената, защото "той падна по време на митинга". Това е страшно безсърдечие и липса на всякакво съчувствие и човещина", коментира той в предаването "12+4".

Още по темата

Според него важните неща са, че на 8 юли "президентът Джо Байдън вдига телефона и говори със свои дарители, за да ги убеди да не го изоставят след катастрофалния му дебат с Тръмп и казва – време е да вдигнем мерника на Тръмп".

"Същият този Байдън призовава за мир и единство, което е добре, но лицемерието е космическо", споделя Огнян Дъскарев.

И допълва: "Напрежението в САЩ повече нараства и сега е дошло време да стане това с Тръмп. Целият свят видя как Байдън се провали на дебата. И медиите също се провалиха жалко на дебата, защото те три години и половина крият състоянието на Байдън и то сега лъсна. Медиите направо побесняха, не защото са лъгали, а защото повече не могат да лъжат и сега са мили – Дойче веле, Си Ен Ен, Би Би Си и Байдън да бъде сменен".

Журналистът е категоричен, че след покушението вероятността Тръмп да стане президент на САЩ е нараснала многократно.

"Разделението на американското общество е голяма. Тръмп почти сигурно ще вземе Невада", коментира той.

И смята, че "задачата на републиканците е по-проста – да са спокойни и да не показват отмъстителност".

Ген. Красимир Станчев, бивш шеф на НСО, коментира грешките, допуснати от охраната на Тръмп и една от тях е предварителната подготовка на екипа – авангарда.

"Няма как да се изолират прилежащи сгради на около 100 м и да нямат отношение към тях. Подценена е тази ситуация и ето че се стигна до въпросните изстрели", каза Станчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още по темата: избориСАЩДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Провидението обича смелите
147
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все едно някой да пусне Тексас в БРИКС така и Украйна няма никога да влезе в НАТО. Запада с нахалство завзе огромни сфери на влияние в Европа, докато изгуби Африка и половин Латинска Америка. Сега вече може да продължи напред ама има военен отпор. А ресурсите в кой са в Евразия. В исторически план нито един поход на западна Европа срещу Евразия не е успешен, обратното България и Унгария са евразийски сили навлезли и завладяли Европа.
146
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Десен секторами ходил си ти ама от пред компа си ходил. Виж статистиките че бвп на БРИКС отвя БВП на г-7. чакайте да спечели марионетния режим на ускрайна
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ПичОмразата и насилието са най-развити и най-крайни точно сред тн неолиберали, там е пълно с хора налагащи мнението си от високата камбанария на собственото си невежество.
144
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Айде стига и без този атентат Тръмп щеше да е президент.
143
0
 
3
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
До Пич: Културните според тебе хора са тези които раздухват разделение и омраза и лицемерно обвиняват другите в това. Либерастите лежат на образование от типа на "женски науки", "негърски науки", "джендърски науки" и подобни други псевдонауки и се опитват да изкарат всеки нормално образоват за ***, като същевременно "ненасилно" се опитват да го убият, ако не физически, то финансово. На либерастията и се вижда, но вредата която нанесе едва ли ще може да се поправи изцяло.
142
4
 
3
 
! Отговори
Пич преди 1 месец
"Либерастията е проказа, която трябва да се премахне от обществото." - омразата и насилието е проказата на света, не "либерастията". Простотията и невежеството са първи приятели на Путин и Тръмп. Това е проблема на света, а не културните и възпитаните хора, които наричаш "либерасти". Ако нямаш уважение към хората и ги мразиш защото са по-различни от теб, преследваш ги и упражняваш насилие над тях, създаваш общество базирано на корупцията, то ти си проблема, а не някой друг.
141
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-после шорощуидна "медиа" да се светне. Взе им има няма 5 години да го осъзнаят това. Колкото повече подобни неща идват от либерастите, толкова по-трудно ще им е да откраднат пак изборите. Тръмп е единствения шанс за света. Всеки нормален човек (които "медиите" наричат крайнодесни) го знае това. Либерастията е проказа, която трябва да се премахне от обществото.
140
2
 
6
 
! Отговори
Американ преди 1 месец
До Реалист: Президентът е главнокомандващ - ако каже "стоп" и войната спира. Не че Тръмп ще направи това, но ще спре парите и ще принуди джуджето да отстъпи от нахалните си искания, Украйна ще загуби територии и ще гледа НАТО през крив макарон.
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Процентите му почнаха да надскачат тези на Владимир.
138
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Бонго Бонго Пак си гледал грешните клипове. Пусни си за Париж. Или Брюксел, където върнаха писоарите, където се излива директно в реката.
137
0
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Илон Мъск ще спонсорира кампанията на Тръмп с 45 милиона долара месечно.
136
7
 
5
 
! Отговори
Десен сектор преди 1 месец
".В България няма от 89-та,а в Русия от 91-ва.Ама лекувайте се вместо да пишете тук!" - а ти ходил ли си в любимата ти Русия? Не ми отговаряй, ходил си на екскурзии само по "загнилата Европа", но знаеш да плямпаш глупости в Интернет. Аз съм ходил 5 пъти за послдните 5 години, и то не само в Москва. Навсякъде в Русия можеш да видиш портрети на Сталин по стените на магазини и частни домове. Руснаците са брутални сталинисти-комунисти. Като мислене за тях цяла Европа трябва да е под техен контрол.
135
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"До 144:Какви комунисти бре?!Комунизъм има само в Китай.В България няма от 89-та,а в Русия от 91-ва.Ама лекувайте се вместо да пишете тук!" - За щастие комунизъм вече няма, но е пълно с комунисти. Ти си жив пример.
134
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 144:Какви комунисти бре?!Комунизъм има само в Китай.В България няма от 89-та,а в Русия от 91-ва.Ама лекувайте се вместо да пишете тук!
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 139:Каква боя като има загинал човек от публиката и двама ранени?!Кажи на семейството на загиналия,че е боя!Тpoлчетата на Еленски и Киро Вампиро що не вземат да им направят такава "постановка" с истински куршуми подобно на Тръмп вместо да пишат глyпocти по сайтовете?!Ама няма да искат,нали?!Никой няма да се съгласи да стрелят по него в главата с истински куршуми,за да печели избори така че се спрете!Господ е пазел Тръмп,защото само той е за мир,а Бай Дрън се занимава с окултизъм.
132
13
 
4
 
! Отговори
Клеций II преди 1 месец
"дано дойде човек искащ мир най после." - Мир с половината Украйна окупирана от руснаците? Това ли е за теб мира? Като едно време когато бяхме деца - ходихме да пишем Мир по някакви международни социалистически събития, а в това време руснаците тъпчеха централна Европа с танкове. Знаем го ние този "мир" на Русия. Слава на украинския народ, дано се преборят и смачкат агресора. Няма "мир" с руснаците, не може и да има.
131
3
 
15
 
! Отговори
Хора преди 1 месец
На хората в света им писна от войните на сащ,дано дойде човек искащ мир най после.
130
3
 
6
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Това не е сигурно,избирателната система в сащ е сбъркана и сложна.Направена лесно дасе лъже и ***.
129
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Либерастите от Брюксел, които НЕ ИСКАТ войната да свършва, кефят ли се? М?