Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер призна, че има връзка с мъж

На 100 процента съм зад теб, татко, написа синът му Давид
15 юли 2024 10:39, Елка Василева
232
Бившият пилот във Формула 1 Ралф Шумахер призна, че има връзка с мъж
Кадър: YouTube

Бившият пилот от Формула 1 Ралф Шумахер, по-малък брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, обяви, че има връзка от с човек от същия пол.

"Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко", написа германецът под снимка в Инстаграм. На фотографията присъстват Ралф Шумахер и друг мъж, прегърнати един друг, гледайки залез над океана.

Единственият друг известен гей пилот в историята на Формула 1 е покойният британец Майк Бойтлер, който се състезава от 1971 до 1973 година. Той почина през 1988 г.

49-годишният Ралф Шумахер спечели шест състезания в 11-годишна кариера във Ф1, приключила през 2007 година. Преди това той беше женен за Кора, от която има син Давид, на 22 години.

"Много се радвам, че най-накрая намери някой, с когото наистина се чувстваш комфортно и сигурно. На 100 процента съм зад теб, татко, и ти желая всичко най-добро и поздравления", написа Давид Шумахер в Инстаграм.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
0
 
7
 
! Отговори
Такива статии преди 1 месец
До Анонимен 108 Това се чте и от деца. С други думи, възпитават. Формира мироглед. Казва на децата нещо. На някои деца казва -Не правете така. Ще ви се подиграват. На други -Така правете -това е нормално. Е, какво значение има, дали е вярно написаното?
167
1
 
2
 
! Отговори
Довършвай израза преди 1 месец
До Анонимен 164 Като започнеш нещео, изказвай го до края. Какви са тия недомлъвки?"Време е да престанат да робуват на старите клишета И ДА ЗАПОЧНАТ ДА РОБУВАТ НА НОВИТЕ". Сигурно искаш да внушиш нещо с това премълчаване, а?
166
0
 
5
 
! Отговори
Кой с каквото може преди 1 месец
Важното е да си известен. Пък с какво ... Накои например, с 6 промила и брат Бахаров, други с тротинетка, тоя -с кревтна акробатика от ограничен тип... Кой с каквото си може. Като няма друго с какво...
165
3
 
3
 
! Отговори
прасчочо преди 1 месец
Католическа прошибалка.
164
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Егати срамотилъка
163
6
 
5
 
! Отговори
ДБ/ПП Роми преди 1 месец
Даже и сина му иска да е зад него и да го ......
162
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Михаел беше велик, този за нищо не ставаше, брат му го буташе. Та така, учудени няма.
161
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 месец
До Анонимен 153Не мисле че Сена е бил гей. За Хамилтън можеш да си сигурен.
160
2
 
6
 
! Отговори
w преди 1 месец
Сега разбирам защо управляваше болида с меки китки.
159
2
 
20
 
! Отговори
али баба преди 1 месец
до 164 - Никой не ги ограничава да са си *******раси. Просто е време да престанат да го набиват на цялия свят факта,че някой си го е сложил там където нетрябва. И едно време имаше такива, но не се афиширане.Сега е егаси и пропагандата за тия пендери.Същото е и със всички модерни извратени поняти за пол
158
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за какво е признал? За престъпление срещу човечеството ли? нали да си гей вече не е проблем? Тогава какво има да си признава? Истината е че хората , особено силно религиозните, трудно преглъщат новите времена. и че хората с различна сексуална ориентация още се чувстват притеснени от този факт. Най - трудното да не кажа невъзможното нещо е да накараш хората да се променят. Това означава да престанат да робуват на старите клишета разбирай религия традиции и не знам си още какво
157
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обущарови имат леко изгустирани физиономии, там има някаква проблемна генетика. Но големият наистина беше гениален, на младини е бил многократен шампион на джаги. Това значи перфектни рефлекси и сензори и фина моторика. Навремето брат ми беше шампион на квартала, гледал съм го и не мога да повярвам как е възможно да се играе така, това са нечовешки изпълнения, просто отказваше сички на втората серия топчета.
156
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Кон....На 50 г жените от поколението му са непривлекателни за секс, та е предвидимо, човек да се обърне към приятел, както войните на Александър Македонски. -------////------- Пхахахаха! :))) Абе, ти ептен си откачил. Какво им е на 50-годишнитге? Сички жени стават. Секс се прави с любов и фантазия. Ако си грубиянин или гей, които не са далече едмо от друго, никоя няма да ти хареса.
155
2
 
22
 
! Отговори
Честито преди 1 месец
Баба казваше - никога не е късно да станеш за резил
154
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добре, че брат му не може да разбере, горкия.
153
6
 
9
 
! Отговори
Тялото преди 1 месец
Щом са щастливи, тяхна си работа.Повече жени за останалите.
152
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ралф ли е булката?
151
2
 
10
 
! Отговори
швестер преди 1 месец
...омръзнало му да натиска амбриажа и да мести лоста... сега сам ще *** и ще се клати на лоста хи хи хи
150
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом всички религии го забраняват ,значи е така! Макар ,че винаги го е имало и доста народи са били наказани за това си поведение!
149
6
 
16
 
! Отговори
ЗАЩО ГИ КАЗВАТ преди 1 месец
ЗАЩО ГИ КАЗВАТ И ПОКАЗВАТ ПУБЛИЧНО?