Третата световна е в ход, нова ос сее глобален безпорядък

Харис и Тръмп показват "безразсъдно пренебрежение“ към ситуацията
17 окт 2024 19:30, Инна Ангелова
63
Третата световна е в ход, нова ос сее глобален безпорядък
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Носителят на Пулицър и колумнист на The Washington Post Джордж Ф. Уил споделя, че третата световна война вече е в ход и Харис, и Тръмп са наясно с това. Нова ос сее глобален безпорядък.

Според колумниста кандидатите за президент на САЩ демонстрират "безразсъдно пренебрежение“ към ситуацията. Никой от тях не показа никакви признаци на осъзнаване на случващото се, камо ли сериозни мисли за разрастващия се световен пожар.

“Тази глобална бъркотия ще определи репутацията на администрацията на Байдън-Харис повече от екстравагантните разходи (с изключение на отбраната). И тази година Виктор Орбан, унгарският премиер, близък до Владимир Путин, който се противопоставя на помощта за Украйна, посети Тръмп два пъти за 125 дни в резиденцията му Мар-а-Лаго”, пише още Джордж Ф. Уил, цитиран от “Труд”.

От 20 януари 2025 г. следващият президент ще се справи с днешната ос: Китай, Русия, Иран и Северна Корея. Участието на САЩ във Втората световна война всъщност започна с агресивно и едва ли не неутрално военноморско патрулиране на морските пътища в Северния Атлантик, от които Великобритания зависи. А участието на САЩ в Третата световна война започна преди решението тази седмица да изпрати в Израел усъвършенствана система за противоракетна отбрана и около 100 войници, които да я управляват.

Тази система ще защитава Израел срещу очаквания ирански отговор на предстоящото отмъщение на Израел за изстрелването на около 200 балистични ракети срещу Израел на 1 октомври от Иран. Съединените щати предоставят разузнавателна информация и оръжия на Израел и Украйна, докато тези нации, подобно на Великобритания през 1940 г., се борят за своето оцеляване и нашата цивилизация.

The Wall Street Journal каза, че ръководителят на британската агенция за вътрешна сигурност MI5 съобщава за “зашеметяващо нарастване“ на атаките в Европа, координирани от руското военно разузнаване ГРУ. Те са насочени към прекъсване на производството на оръжие, сплашване на политици и сеене на паника по улиците, пише още авторът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от САЩ
Спад в производството на говеждо месо в САЩ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 17 минути
Няаа страшно! Не бойте са! Кът фърлат атома,ша умрем без дори да сме се усетили. Па горе Свети Петър ша ни рапредели кой за ада,кой за рая. Язе напрау няаа питам,Ами напрау скачам у казаня
49
0
 
0
 
! Отговори
Владимир преди 18 минути
Казало кученцето и си облизало мъркученцето.
48
2
 
2
 
! Отговори
до Циник преди 35 минути
Много рано си се подкарал или си се напушил много яко. Единственно сащ имат ядренни ракети и Англия но техните са базирани на подводници. Останалите ядренни сили имат ядренни боеприпаси които могат единственно да се пускат от самолет. Което в съвременните условия е почти невъзможно да се използва самолета е лесна мишена. Англия преди 8 месеца се опита да изстреля ракета Трайдънт 2 безуспешно замалко да удари подводницата. Според теб какъв ядрен арсенал има Украйна ако го има де ?
47
1
 
3
 
! Отговори
австралия преди 40 минути
ние ромите в австралия ви гледаме сеира. чного сте тъъпи европците и хамерите.
46
3
 
3
 
! Отговори
Цирк преди 46 минути
Крадците викат дръжте крадеца...
45
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
Рашка ще гади на света до като съществува .Кремъл е Чингис хан на 21 век и генетически е така.
44
7
 
4
 
! Отговори
До Циник преди 53 минути
да, Украйна има ядрени бомби вече, дано има, за да не я напада просия повече, защото Украйна се разоръжи, за да я оставят независима държава, а америка и англия са поели ангажимента ако някой нападне Украйна след разоръжаването, да я пазят, но нито една от 3-те държави не спази думата си. Тя и просия има ядрено оръжие, какво да не и е запазена марка ?
43
9
 
10
 
! Отговори
Знаещ преди 58 минути
Със смъртта на путин всичко ще се оправи. Малко е тъжно , като знаеш колко милиарди хора по света желаят смъртта ти, но..параноята на путин го защитава от такива мисли.
42
13
 
5
 
! Отговори
Циник преди 59 минути
Българите купуват апартаменти, а трябва да купуват бункери! Зеленски вече има ядрени бомби, заяви го вече ! Сещате ли се какво следва? Москва е само на 500 км от Украйна, а България на още по-малко. Една мощна руска атака към Киев може да провокира използването на ядрено оръжие и от двете страни, да ви обяснявам ли къде ще я докара радиацията вятъра? В България! А българския народ си е заврял главата в пясъка и е вирнал седалището , та всеки да може да го оноди.
41
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
абе в ход била, дрън-дрън... до изборите в сащ, после просия ще го отнесе
40
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
В главите на тия демократични евроатлантици освен войни,оръжия и разни революции нищо друго няма,що държави се унищожиха и що народ се изби за последните 30тина години направо не е истина...
39
13
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 час
Има нова ос. Това е оста Брикс. Но целта на тази ос е да се прекратят войните, които войни, очевадно устройват напълно досегашната ос. Дали ще е Сърбия, Ирак, Либия, Украйна или Палестина, сегашната ос бълва война след война една от друга по кръвопролитни. Време е настане мир на земното кълбо и това ще стане когато Брикс се разшири.
38
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Никой няма да спечели. В 21 век да има война означава само едно, човечеството не си взема поуки от миналото и от алчност се самоунищожава. Ненаситните капиталисти не разбраха, че всеки е за кратко на този свят и най-богатите и най-бедния си тръгват без нищо. Безсмъртни няма
37
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Доста несвързана, кратка, и зле структурирана статия между другото... Явно я пускат просто за да започне спора русофили - русофоби, и да им правят импресии на сайта
36
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Няма таква ос Китай - Русия. Китайците няма да рискуват да си навлекат санкции, като се включат във война, от която само губят, а не печелят нищо.
35
2
 
3
 
! Отговори
див запат преди 1 час
Кой е по-добар ще пребие другия.
34
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Сегашната ос на нато нали беше най-добрата. Или не е .
33
1
 
8
 
! Отговори
До 41 преди 1 час
И Хитлер е казвал тъй.
32
7
 
6
 
! Отговори
новата ос е преди 1 час
нато...
31
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Русия ке падне!