8 качества, които правят една жена истински привлекателна

Сексапилът и добрата визия не са всичко...
12 юли 2024 10:25, Теодора Драгоева
39
8 качества, които правят една жена истински привлекателна
Снимка: iStock

Когато една жена се усмихва, може да я намерите за привлекателна. Когато е уверена, може да я намерите за неустоима. Но привлекателността е нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед – добра визия или очевиден сексапил.

Наистина има някои уникални качества, които издигат една жена от просто добре изглеждаща до невероятно привлекателна. И това не са вашите обикновени черти на лицето или фигурата.

Това са редки, завладяващи характеристики, които са предмет на тази статия. Тук се потапяме в 8-те най-редки качества, които правят една жена невероятно завладяваща. Ето ги и тях:

1. Емоционална интелигентност

Емоциите, подобно на приливите, са непредвидими. Те преминават на приливи и отливи, понякога леко, понякога със сила, която е трудно да се пренебрегне.

За мнозина управлението на тези емоционални течения може да бъде предизвикателство. Но има жени, които плават в тези води с благодат. Жени, които притежават качество, известно като емоционална интелигентност.

Именно тази способност да разбира, използва и управлява собствените си емоции прави жената невероятно привлекателна. Тя може да яхне вълната на чувствата си, без да им позволява да я победят. Тя може да съчувства на другите, да разбира емоциите им и да реагира по съответния начин.

Това не само я прави привлекателна, но и я прави пленителна. Защото, когато една жена е емоционално интелигентна, тя ви въвлича в своя свят, като ви помага да се почувствате видени и разбрани.

И това не е просто привлекателно, то е направо неустоимо.

Цялата статия четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: привлекателна жена
Още от ЕС
Части от Сицилия остават без вода, принудени са да връщат туристи
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С едно докосване!
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
26 при нас има страшен глад за медицински сестри , но заплатите са ниски и не се увеличават . Скоро имаше статия . Никой не предлага нищо .
36
2
 
1
 
! Отговори
До 34 преди 3 седмици
Каквото пишеш е вярно, но има и още. Именно поради това, че мъжете гинат по-често и то в най-силната си възраст, за жената е било важно да бъде хитра и манипулативна, за да примами мъжкар, за когото се състезават по няколко жени. Но същевременно, освен хитра, тя трябва да бъде и привлекателна, за да я пожелае мъжкият екземпляр. По-нататък си го формулирал(а) добре - тя ще роди деца и трябва да ги отгледа, без да се набива в очите на околните. Поне в по-далечното минало е било така.
35
4
 
4
 
! Отговори
Чаровна усмивка преди 3 седмици
Дълги крака
34
2
 
5
 
! Отговори
34 продължение преди 3 седмици
Понеже по природа за мъжа не е нужно да е умен, и в огромния случай мъжете не са, мъжете се опитват да се утвърдят чрез агресия, в частност -чрез ликвидиране на противника. В резултат на което се самоликвидират.В хилядолетната история на човечеството мъжете,именно поради това си вредено плиткуумие, са били винаги много по-малко кто бройка, като количество, което от своя страна е променило поведението на жените.Те са били принудени да стават като мъже.Оттам и показността, и перченето и мацотенето
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
В естествената природа красиви са мъжките екземляри, И на външен вид, и като държание те са показващите се. Защото! Техният живот е важен(в много случаи), само в малък период от време, когато са способни да създадат поколение. Затова рискуват всичко, излагайки се на показ. Женските екземляри, обратно, НЕ БИВА да се излагат на показ, защото имат за задача да съхранят и отгледат и живота на децата си. Затова: действията да те забележат са признак на преобладаване на МЪЖКОТО начало в човек
32
2
 
7
 
! Отговори
една преди 3 седмици
Какво сте писнали някои, че жените искали богати?! Вие все подир грозотии ли тичате?
31
3
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Не е вярно, ама никак. Ако ми прислужва денонощно, ето това я прави привлекателна. А другите пррррросто не признават.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Прави ни щастливи!
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 28 Е, като нямаш собствени пари, ще търсиш тези на жената. Но дали ти си мъжа желан от жените? Готов да изневери, без възможност да я подкрепя финансово и харчещ парите й, тотално игнориращ децата й...За какво си им, като жиголо е по-евтино и ще е и по-красив, млад, засукан?Аз поне опитвам да насоча жените към грешките им и по-младите да видят как да не повтарят грешките на по-старите.Жената трябва да се ожени на 20-25,тогава да гради с мъжа, който е топ за нея, до себе си.
28
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 23 Тези мъже дали са успели финансово, вървежни сред жените?За съжаление с многото хойкане жените създадоха куп проблеми.Налитат на едни и същи мъже- да е над 1.80, мускулест, богат.Там борбата е 10 жени на един мъж.Оня ги минава, но не би се хванал с никоя- не са му на нивото или що да се върже с мината от куп други или пък що да не си хойка. Над 80% от мъжете са тотално незабележими за жените и възпитание, заплата, характер и т.н. не се и отчитат.Tinder- 95% лайкове за 5% от мъжете
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 16 === Аз бих избрал красивата 40 годишна разведена с дете и с голям бизнес. На детето пълен игнор, а ако ми се иска по-млада винаги мога да ида при някоя ВИП Ескорт *** от Студентски, на 19 години дето ще е красиво и свежо пиле с парите на бизнесменката :))) Струват по 150 на час. Млада и неосъзната, средно красива, емоционално незряла глупачка, дето няма какво да си кажеш с нея за нищо на света. Отделно тя ще ти иска пари. А с колко е била няма никакво значение
26
7
 
6
 
! Отговори
да знае кога да НЕ преди 3 седмици
прави скандали е най-силното качество, което може да има една жена.
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Продължение до Анонимен 22 Преди мъж спокойно е гледал къща с жена и 3-4 деца. След феминизма двама не могат да си позволят къща и да плащат сметките. Просто е- при двойно повече кандидати фирмите плащат по-малко, защото няма глад. На по 35-40 жените почват да реват, че са самотни, без деца и т.н. А мъжете, които харесват, вече отдавна гонят по-младите и необременени жени. Изведнъж и деца няма, почва се с "Защо съм наказана, а другите имат щастливи семейства?". Дано се усетят и озаптят.
24
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 22 Феминизъм, братко или сестро. Жените искаха да са равни и да взимат колкото мъжете. Сега реват, че няма мъже, щото търсят такива с по-високи доходи да могат да ги издържат при нужда. Това е естествено и не казвам, че е лошо. Жената при бременност или с малки деца трябва да е защитена и нормално да търси сигурност. Ама сега мъжете взимат колкото жените и така 10 жени гонят един мъж и се маят що той не иска връзка с тях.А и удвоиха работниците на пазара и бутнаха доходите на всички
23
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Корекция На 15 си е баш на онова какво щял да направи алфа мъжкарят. Алфа мъжкар е "лошо момче" с всичките му плюсове и минуси и само жени могат да дрънкат щуротии как би им ходил по свирката.Много добре знаят,че това за тях е по-скоро утайката и незнайно що вярват,че кавалерство или грижа за тях са равни на отчаяние,че друга не би ти се вързала.А пусто им е заложено да скачат от клон на клон като маймунки и винаги да се целят в мъже много над нивото им,дето ще ги минат и няма да ги погледнат
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Анонимен 22 Уви, все повече стват уж възпитаните положителни, стабилни млади мъже, които първо гледат банковите сметки, после се женят. Не, че и по-рано не ги е имало такива. Изобщо не става въпрос дали му харесва 20-годишната или някоя друга.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Реалист без фантазии За кой тип мачо говориш? Този, дето жените като цяло освен за една нощ не го искат? Да, той няма избор за читава жена и ще налети и на грозна 100кг заради пари, а и на Евгени Минчев, ако оня го загледа. Сега си представи мъж с пари и самочуствие, който е гонен от жените. Дали точно той ще избере богатата или младата? Даже и мачовците ще пуснат на старата, ама ще гонят яко по-млади от нея. Милиони години еволюция не се изтриват с женски лакардии.
20
1
 
1
 
! Отговори
Корекция преди 3 седмици
19 е отговор на 16, не на 15.
19
4
 
5
 
! Отговори
Реалист без фантазии преди 3 седмици
До Анонимен 16 Късно живееш. Така е разсъждавала на младини баба ти, когато с възпитателна цел са й давали да чете определен тип романи. Днешният пишман мачо, чуе ли, че някоя има успешен бизнес и печели стабилни парички, не го е грижа дали е на 40 или на 60 г., дали е красива или е женски Квазимодо, дори не се сеща да попита има ли тя деца и какъв е броят на бившите й любовници. А ти си стой при твоите котки и вечер им разказвай каква мома търсиш, котките няма да оспорят мнението ти.