Киев отрече участие във взривовете на "Северен поток"

Съветник на Зеленски посочи Русия
15 авг 2024 13:15, Елка Василева
57
Киев отрече участие във взривовете на "Северен поток"
Снимка: архив, БГНЕС

Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, отрече участие на неговата страна във взривовете, които повредиха газопровода "Северен поток 2", като за сметка на това посочи Русия в коментара си за Ройтерс днес.

Още по темата
Световни агенции предадоха вчера, че разследването на взривовете на руските газопроводи „Северен поток“ в Балтийско море през 2022 г. се насочва по украинска следа, след като стана ясно, че е издадена германска заповед за арест на украински водолаз, заподозрян според няколко медии в участие в диверсията заедно с други двама украинци.

"Подобно действие може да бъде извършено единствено с широкообхватни технически и финансови ресурси (...) И кой разполага с всичко това към момента на взривовете? Само Русия", заяви Подоляк.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Аз не беше преди 3 седмици
Брат ми беше! Няма да признавате, а ще набеждавате някой - например Путин, или Ким Чен Ун. Има негови снимки на плажа с шнорхел. Е, кофти, че ви изпържиха от Белия дом, но янките са коварни. Но за един бит, двама небити дават, това да ви радва.
42
0
 
2
 
! Отговори
Няма не съм аз преди 3 седмици
като сте си дали гъ_за под наем вие ще сте виновни за всичко. Те тези милярди където ви ги наливат ще трябва и да се плащат по някое време.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
тогава кой, нека кажат, защото и те бяха доволни от взривяването на СП, но нещата се преобърнаха и германците искат да ги съдят, а това е тероризъм, ще ги съдят и за Курск, там има убити цивилни
40
0
 
5
 
! Отговори
Тап преди 3 седмици
Свърши евтиния европейски въглеводороден банкет. Дебелите ще заслабнат а слабите ще оредеят.
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
водолазен костюм всеки може да купи от супермаркета. ихтамнет
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само Русия разполагала с такива технически и финансови ресурси. Брех мааа му! А някой друг не разполага ли, САЩ например? Кой се закани да унищожи Северен поток, Путин или Байдън?
37
0
 
0
 
! Отговори
БезотговоренРедактор преди 3 седмици
Не по хората, "по гората". Бел. Ред.
36
0
 
0
 
! Отговори
До Гларус преди 3 седмици
Да, така е, но когато ми е скучно идвам тъдява да се смея. Знаете, че глупостта не ходи по хората, но ако пишещите не са пенсионери, като мен, а в работна възраст нещо не е наред с тях.
35
2
 
2
 
! Отговори
Евала преди 3 седмици
Който и да е! Меркел на трябваше да ги прави!
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Да им пускат изявленията на пациентите на 4-ти км и да ги питат колко им вярват.
33
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Какво значение има кой е взривил руските газопроводи? Който и да е, голям хаир е направил на човечеството.
32
6
 
3
 
! Отговори
Подривчик преди 3 седмици
Това, че са украинци, не означава, че не са руски подметки. Ако не вярвате, вижте путинските coпoлaнкoвцe във форума, живеещи в ЕС, САЩ, Канада и Острова, но благославящи жужетния престъпник.
31
2
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Киев много лъже.
30
0
 
1
 
! Отговори
Гларус преди 3 седмици
Пълно е с разбирачи в коментарите. Каква словестна съкровщница!
29
0
 
10
 
! Отговори
Натовците викат преди 3 седмици
украинците бяха, украинците нямаха нищо против, докато не взе да става ясно, че ги накисват с ариел и сега дават на заден. Някой ден германо-шведо-датското разследване ще стане публично и ще се посмеем как от очевидното правим най-невероятния извод - Русия сама да си взриви СП вместо да врътне кранчето.
28
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ама разбира се, руснаците сами си взривиха тръбата, сами се обстрелват в АЕЦ-а... Между другото аз съм склонен да вярвам, че Украйна няма общо. Очеизвадно е, че това е дело на много по-сериозна организация, която е във възможностите на САЩ и Великобритания.
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Клоуне, Русия сама ще си взривява тръбата, сама си стреля ядрените централи... Много сте "умни"
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Обективни истини Разбрали са ги и за това ги ползват И ски как с укр емигрантите във всяка натовска държава при дадени условия ще бъдат използвани от Зеленски за тероризъм с/у същите държави които до сега за тях похарчиха 100ци милярди като финанси и теххника
25
1
 
6
 
! Отговори
ОтПърХарбър ДоКурск преди 3 седмици
Историята с Курск е като онази с ПърХарбър, Гледаха гладаха как японските самолети налита, пускат бомби на базата и отлитат. . . И се дигнмаха през 45, лятото и от две бомби загинаха 100ци хиляди цивилни. . . усещатае ли че ако Курската технология бе съизмерима с загубите на УС воуници и техника че до сега гъмжило от руски нано-атомни кюмбета нямаше да опекатзеленитеидиоти и най вече гадта Волтметър
24
2
 
2
 
! Отговори
JJIvanov Douser преди 3 седмици
ALO AMAN O NARKOMANS FROM USA !! AMAN !!!Експерти да проучат внимателно всички които са участвaли в взривяването на особенно скъпи газопроводи за ЕВРОПА В БaЛтиiско море.НЯМА КАК ДА се скрият терористите взривили гаzопроводите.Следени са постоянно през лични докумeнти,смартфони,телефони,радиостанции,телевизори.. техника в плавателни съдове.. Всички разговори са филмирани .. следени са как филмират поставяне на взривовете до газопроводите. КАк ги взривяват как докладват вкл НА Терорист номер