Русия превзе ключово село до Покровск в Украйна

То се явява логистичен център
18 авг 2024 15:49, Александър Попов
141
Русия превзе ключово село до Покровск в Украйна
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Русия заяви днес, че е превзела село на около петнадесет километра от град Покровск, важен логистичен център в Източна Украйна, към който се е насочила от няколко месеца, предадоха Франс прес и Ройтерс.

„Благодарение на активните действия“ руските сили „освободиха село Свиридоновка в Донецката народна република“, се казва в изявление на руското министерство на отбраната.

Ройтерс предаде, че за момента не може да потвърди достоверността на това съобщение за Свиридонивка (на руски Свидидоновка) от бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от Ако щете - вярвайте
Няколко причини да не разказвате на приятелите за любовната си връзка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
1
 
! Отговори
анти зомби преди 3 седмици
До Анонимен 114 Имаха 13 Чалънджъра, няма да ги рискуват в това нападение на чужда територия, защото ако попаднат в плен, ще се разкрият технически тайни. На западните танкове снарядите са в бронирани ниши в задната част на купола, експлоадират един по един (гледал съм подпален Абрамс в градски условия в Ирак преди двадесет години), не като руските - наведнъж, с последващо хвърляне на купола на 30 или повече метри.
111
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия току що съобщи, че е превзела голям селски нужник, в който осссраните от страх руски солдати ще могат да се облекчават на воля.
110
2
 
13
 
! Отговори
Чичо Гошо преди 3 седмици
Спокойно евроатлантичета и Ню Йорк вече няма и Покровс замина. Няма да се плашите.
109
2
 
10
 
! Отговори
Николай Стоименов преди 3 седмици
Слава на Русия
108
15
 
6
 
! Отговори
агент Мъдлър ЦРУ преди 3 седмици
Тея пакячовци няма ли да се връщат? Зеления е на 150 км от Москва.
107
34
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
С този глагол "освободиха" окупаторите са супер нагли.Как може да освободиш някой от добър и спокоен живот и да му наложиш мизерия,нищета и цензура.И при това освободения да няма никакво желание да го освобождават от нещо.
106
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
от както войната започна все чета след всяка победа на руснаците, че не може да се докаже от дадените джурналя.... но виж за победите на украинците може и се пише с месеци за призраци над Киев, за руский параход *** и за как ли не хаймарса ша оправи бакиите, даже песен за Бйрактар дето вече нямат и един оцелял.... вчера пак гледам в онез забранени новини как уж Ахмат са били изловени, а то нещонточно обратното даже с видео подплатено как 22-*** се предадоха, на друго на мародер главата на кол
105
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А поредната украинска ,,победа'' е подпалването на два варела гориво в Ростовска област. Нашите евроатлантици - п ..д ли са в естаз. Муахахахахаааааа
104
7
 
33
 
! Отговори
Неизбежно е преди 3 седмици
Малкото останали живи наркоси след авантюрата Курск ще ги показват на Червения площад също като армията на Паулус,след това ще напълнят трапа.
103
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Докато славите Украйна, тя взе да изчезва. Всичко върви по план. И да, в Русия има изобилие от всички стоки и е евтино.
102
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До115.Английският танк Чалънджър смятан за непробиваем е дал фира след първият изстрел на руската артилерия.В Курск са и останалите Чалънджъри които скоро ще отидат и те за старо желязо.Укрите да се разпръснали на малки групи и щъкат из Курска област,но откриването им и прочистването продължава.
101
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За Сирдски Путин е предвидил като наказание да вика по сто пъти сутрин,обед и вечер вместо кукувицата на часовника "Путин е велик и втори като него няма".
100
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Форбс отново наруши цензурата и информира за загубите на укродобитъка в Курска област, малкото останали Чаланджъри и Страйкъри горят като факли. Тротинетки нещо да изпъшкате по въпроса?
99
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Айдя,вчера още един непробиваем танк чалънджър му фъркнал купола в небето.
98
6
 
32
 
! Отговори
Истината преди 3 седмици
Също така има видеа на американци и англичани в Русия показващи пълни магазини с хранителни стоки в Москва, Петербург,Новосибирск.Направо са в шок от изобилието и евтините цени.Колкото по навътре в Русия се отива токова е по евтино.Във видеата се пита къде са санкциите след като магазините са претрупани със стока и внос от Китай.
97
5
 
23
 
! Отговори
абе преди 3 седмици
Забравих да питам, натовците и украинците превзеха ли го вече град Суджа?
96
23
 
10
 
! Отговори
Русожопи подметки, преди 3 седмици
нали убихте Ген. Сирски!? Що така е жив? Да няма двойници или тройни и, като кремълския плaшипyтapник.
95
9
 
26
 
! Отговори
абе преди 3 седмици
Те и в Торецк се намъкнаха руснаците вече. А оня Зеления няма резерви да ги спре, абдалът.
94
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия превзе Ню Йорк.Следва Торецк.
93
1
 
3
 
! Отговори
Фитока преди 3 седмици
А,да видеата ги гледах на лента новостей Курска .Ми то всяка статия има видеа на този сайт,дори на Подоляк са качили хвалбите му.