Дете в тежко състояние бе транспортирано с хеликоптер

То е пострадало в катастрофа
19 авг 2024 16:30, Красимир Ангелов
21
Дете в тежко състояние бе транспортирано с хеликоптер
Снимка: БГНЕС

Седемгодишно дете в тежко състояние е транспортирано с медицинския хеликоптер от Плевен до София, съобщиха в профила си във Facebook от Центъра за спешна медицинска помощ по въздух.

Детето е пострадало в пътнотранспортно произшествие.

Първоначално е настанено в Университетската многопрофилна болница за активно лечение "Д-р Георги Странски" в Плевен, но след преценка на медицинските специалисти, с оглед естеството на травматичните увреждания, е подаден сигнал за необходимостта от преместване в друго лечебно заведение. Хеликоптерът е кацнал на болничната вертолетна площадка на столичната болница „Лозенец“, откъдето екип на Университетската многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов" поема детето и го транспортира до лечебното заведение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от Общество
Успешни спортисти, артисти и журналисти са посланици на Day Off: School Time
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 седмици
Дано се оправи милото детенце, но да не забравяме, че рано или късно има ВЪЗМЕЗДИЕ А аз се чудя как така тази фолкаджийка не е направила публично изявлиние и не е попитала за състояние на детето Това говори,че няма възпитание и ЧОВЕЧНОСТ!
19
0
 
0
 
! Отговори
Питащ преди 3 седмици
Дано детенцето се оправи! Но се питам, нима в университетски медицински институт в Плевен няма добри висококвалифицирани лекари, та се наложило транспортиране до София?
18
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Къде видя пропаганда за ИТН, че всичко е чалга?
17
1
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 седмици
Чалга шофьори, чалга знаменитости, чалга политици, чалга президент, чалга народ, въобще чалга държава! Жалко за децата ни!
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
даже журналистчетата не смея да напишат кой е участвал в катастрофата,жалка пасмина
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всичко е на самотек. Всеки може да прави каквото си поиска, без никакъв страх от закона, без никакви санкции, стига да си човек на някого или да плащаш на правилните хора. Такова падение никога не е било. Картели и монополи на където се обърнеш. Дилъри по кварталите. Дрогирани джигити управляващи коли на стойност техният многовековен официален доход. Олигарски крадящи милиарди. Единствено уличното правосъдие раздава и изпълнява присъдите в България. Българската версия на Дивия Запад.
14
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А с г-н Лютви Местан какво стана? Петилетката мина и замина, делото започна отначало тази година за 4-ти път. Цитат от 24 часа - Вторият път делото беше стигнало почти до финал, но съдията докладчик се пенсионира. Разбира се, с толкова много пари доста народ ще може да се пенсионира.
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Някой знае ли какво стана с Мануела Горсова? Стана момичето на 35,половината от които вече е прекарала в будна кома.А за пияния фигурист причинил и това - свободен и доволен,вероятно вече смътно си спомня за инцидента в който уби човек и осакати напълно друг.Това е правовата ни държава! Много се ядосвам,когато прочета,че незнам си кой престъпник/убиец бил осъден да плаща стотици хиляди левове кръвнина на роднините.Тези пари са само за медиите и на хартия.До сега един няма да е изплатил нещо.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Важното е глоби от камерки да се събират. +35км/ч в града на прав еднопосочен път, без светофари, без включвания, без пешеходци по тротоара - 800лв. За момчетата организиращи си гонки по Ал.Малинов и околовръстното на София няма санкции. За дрифтаджиите привечер на кръговото на 4-ти км (с поне 5 пешеходни пътеки и 2 автобусни спирки) - няма санкции.
11
5
 
5
 
! Отговори
До 7 преди 3 седмици
И това, че ще приберат няколко тона сkpап, ще помогне ли да пострадалото дете? Спокойно, тези автомобили имат застраховка, а дори и да не мине (ако се докаже, че го е управлявал дрогиран), фолкаджийката ще си купи по-новия модел (на седмица/две в порше българия ги внасят с автовоза). 250 бона и е хонорара за максимум месец. Тя не е шофирала така, че не носи никаква правна отговорност (само морална, но знаем за морала на повечето). Шофьорчето макс условна и така. Гражданската ще покрие 1/10.
10
0
 
18
 
! Отговори
До 4 преди 3 седмици
Имам съседи, загубили едното си детенце при катастрофа. Високо образовани и набожни хора. Разведоха се няколко години по-късно. Синът им (оцелелият в инцидента) залитна към наркотиците и започна да прави бели. Един загубен живот и още поне три пропиляни, за секунда невнимание от някой.
9
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А друсаният кебап, шофьорът на чалгарката Анелия, защо го криете?? Мама....а ви мутренска, мръс на проклета!!!!!
8
0
 
14
 
! Отговори
До 4 преди 3 седмици
Защо трябва да се действа реактивно, като можеше да действа проактивно, например да намали и да се движи по пътя си с максимално допустимата скорост? А, бързала е за участие сигурно. Пък и мощен и нов джип - 400-500 коня, не лош път и ненатоварен рано сутрин. Какво може да се обърка? Съсипа живота на това невинно семейство
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Взеха ли колата на Англия? Нали шофьора и е бил друсанкебап?
6
1
 
5
 
! Отговори
Бъдещето преди 3 седмици
Дано доживеем да видим един ден как всеки автомобил е с ограничена максимална скорост в съответствие на пътните ограничения (плюс едни 10% за изпреварване). Дано един ден всички автомобили си комуникират помежду си и автоматично реагират при наближаващ сблъсък. Технологията за всичко това е вече налична и всичко е до регулации, забавата на които убива хиляди невинни по пътищата и осакатява десет пъти повече.
5
0
 
19
 
! Отговори
Йо преди 3 седмици
Продължавайте да слушате чалгарки и после да трепят хора по улиците... Дори и уж безплатното слушане в ютуб им носи пари, така че продължавайте...
4
8
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 седмици
До тоя под мен. Не, че харесвам Анелия, даже ми е противна като всички фолкаджийки, ама много знаете дали не е попитала как са децата... Всичко публично ли очаквате да правят?! Освен, ако не сте от близките?
3
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дано спасят детенцето и дано се възстанови напълно! Качват се на автомобили за по 250 бона и газ до ламарината, великите фолкпевачки. На косъм се била разминала Анелия от смъртта пише в друга медия. А това невинно детенце вече е без далак, без част от тънкото черво и с големи поражения по десното краче, вероятно и с още сериозни усложнения. Дете - първокласниче. Само защото татко му е имал неблагоразумието да шофира по пътя по който е решила да мине първенюто с нейния немски летящ танк.
2
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това е детето пострадало от катастрофата с Анелия. Защо се крие Анелия? Дори не е попитала как са децата. А в колата, която удрят децата са две. Виновникът на катастрофата е с положителен тест за наркотици. Детето бере душа.
1
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
У плевен нема ли фелдшери :)))