Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият – политиците"
Обновена: 10 авг 2011 13:37 | 4 май 2011 20:15,
212
Борисов отивал в историята, провидя Алексей Петров
Снимка: Булфото

"Сегашното управление със сигурност ще остане в историята, но няма да е с построените магистрали”.

Това заяви в Бургас Алексей Петров, който посети черноморския град в качеството си на изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива.

Той коментира, че финансовият министър Симеон Дянков, колегата му Трайчо Трайков и още двама-трима министри имат потенциал, който обаче не може да се реализира заради популизма на Борисов и Цветанов.

Според Петров единственото спасение за премиера Бойко Борисов е президентската институция. По думите му времето на модела “Борисов” вече изтича.

"Българският народ обеднява целенасочено, за да може да бъде купен по-лесно по време на изборите. Кризата вече е само българска и не се влияе отвън”, отчете бившият съветник в ДАНС.

Той се срещна с представители на малкия и средния бизнес, като основни теми в разговорите им бяха проблемите, с които предприемачите се сблъскват в условията на криза.

Още по темата

Според Петров икономиката в страната трябва да се развива при минимална намеса на държавата, която трябва да осигурява по-добри условия за развитието на бизнеса и да извършва регулативна дейност.

"Малкият и средният бизнес хранят хората, а големият бизнес храни политиците. Ако не се случи реформата – макар и късно – бремето от фалита на държавата ще се отрази най-вече на пенсионерите”, прогнозира той и допълни, че мудността, с която работи администрацията, създавала сериозни трудности за предприемачите, което представлявало репресия над малкия и средния бизнес в България.

Според Алексей Петров приходите от контрабанда, които са в размер на 3 милиарда лева, могат да се оползотворят за реформи поне в 3 сектора, но вместо това се използват безогледно за партийно финансиране. 

Попитан има ли алтернатива на сегашното управление Петров заяви, че такава може да има само след избори. Според него още следващата година трябва да се проведе референдум за свикване на Велико народно събрание, което да направи промяна в конституцията.

Петров не пожела да каже категорично дали смята да се кандидатира за президент. Според него обаче назначаването на действащ вътрешен министър за шеф на предизборен щаб е “наглост и арогантност”.

В заключение Алексей Петров обеща след един месец да извади скандални данни за корупция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още по темата: Алексей Петров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
13
 
9
 
! Отговори
до #79 преди 13 години
Че това ЧОВЕК ли е?Той е една *** мутра - трактор...
77
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не пич, изобщо не си в час! За мене всички сте еднакви! Просто казвам, че понякога избираш по - малкия дявол! Герб ги видяхме, че не стават, но поне не правят мизериите които правеха БСП и ще правите вие! Освен това направиха някаква инфраструктура, дадоха стадионите и пр., можеше и по зле да е! Вие правите добър ПР, но реално шанса ви да влезете в парламента е с купени гласове! Едвали някой нормален ще се подведе ;)
76
0
 
7
 
! Отговори
Избирател шефът ви преди 13 години
И ТО БЕЗСЛАВНО..........!!!!!
75
10
 
12
 
! Отговори
червената МАФИЯ преди 13 години
Нагли и безсрамни, както винаги до сега. Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда. Такива като Първанов агент Гоце, Станишев, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. Промяна, днешните милионери и милиардери, довели народа до просешка тояга. Днес представящи се за защитници на бедните и онеправданите, за спасители на нацията, насочили цялата си дейност към саботиране демократичното развитие на България. Жалки ***, нещастието на България. Кой би гласувал за рушителите на България!
74
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
74-Че кой го интересува ти кой си:) Аз не коментирам твой пост, ти коментираш мой!:) Значи......ти си притеснен:) А иначе не ми дреме за обидите ти! Просто издават партийното ти обучение:) И не се отричай от ГЕРБ! Още е рано! ще имаш време да го напавш! Времето идва:) Не бързайте толкова *** да се дистанцирате от партията любима:)
73
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
otvratitelen 4ovek e petrov
72
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
72-Че за не ги наричам престъпници! Ти го правиш! Благодарим ти за обективността!:) А иначе предполагам, че целият спектър на НК! Ако не знаеш що е спектър си помогни пак с речника, както предният път:) И оставям настрана полу-грамотното ти изразяване, но то е типично за другарите от ГЕРБ:) Не прави опити да пишеш сложни изречения, защото си губиш мисълта:)
71
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
aleksei petrov da se maha
70
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Българи,хайде да изритаме и натикаме МУТРИТЕ там,където им е мястото!За мен е унижение всеки ден да гледам по вестници и телевизия - мутрите на мутрите...И да слушам как едната мутра сваля шапка на другата мутра...Всички мутри имат зад гърбовете си окървавени ТРУПОВЕ...*** ...и ПРОСТИП''КИ...
69
10
 
6
 
! Отговори
ООО НЕРАЗУМНИЙЙ!!!! преди 13 години
Всички са отедин дол дренки!!Не прозряхте ли ами си играете все едно на футбол!Отпратете всички в небитието накажете ги с безразличие !
68
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 70! Миличък това, че ти си лакей на някоя мутренска партия, не означава че и ние сме така! Не бъди толкова тесногръд и проумей ,че има хора който не слугуват на партийни интереси! Едвали някой е щастлив от управлението на Герб! Просто има достатъчно проницателни хора които да предвидят краха който ще доведе едно евентуално управление на РЗС, Парванов, Кунева ,Трактора, Комбайна, Хамстера и пр.
67
12
 
16
 
! Отговори
Гостъ преди 13 години
Браво, Петров никой нормален Българин НЯМА вече да гласува член на ГЕРБ !
66
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Докога тоя ще се прави на Робин Худ, като е толкова пишкин що не иде да рекетира олигарсите ами тараши само дребните риби.
65
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
69-Прочети в речника що е фон и ще разбереш:) Днес не ми е ден да образовам масите на гЕРБ, които пропускат уроците си:) Щом и това не си разбрал.....просто нямам думи:)
64
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако изберат този престъпник за премиер, ще имигрирам! Накрая ще имигрират всички нормални и работещи хора и всички политици, мутри, платени форумни писачи и пр. ще изпукат от глад!А аз ще си живея нормално и ще гледам с прискърбие тоталната разруха на милата ми татковина! ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ, ДАНО СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛСУЖЕНОТО!
63
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
65 - Пък ако Петров е престъпник на фона на Боко и Цвъцко:)))) Май искате и трибуна да не давате на хората:) Що така! Да се чува само вашата истина ли!?:)))Няма да стане! Комунизма го нема вече ако не си разбрал!
62
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Виждам, че се води сериозна компания против ГЕРБ! Вижте на хората им е все едно кой ще ги управлява стига да не е по - лош от предишния! Но аз мисля, че Бойко е доста успешен министър на фона на кризата и икономическата конюнктура в световен мащаб, и подобно на стотици хиляди българи ще гласувам за него отново!
61
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
normalno e vsichki da imame razlichni politicheski pristrastia, no te ne bivat da minavat prez legalizacia na prestapnici n A.Petrov. Sramno e, tozi chovek da ima tribuna, a i niakakav izmislen biznes sauz. Neka vseki zashtitava politicheskite si vijdania i neka vsiaka partia da zashtitava svoiata programa, no vadeneto na otkroveni prestapnici i drebni moshenici, sazdavaneto na partii kato Lider i RZS veche nadminava vsiakakva politicheska naglost
60
5
 
9
 
! Отговори
БКП(ДС) преди 13 години
Една мутра...срещу друга мутра...А и двете мутри са от едно и също котило - БКП(ДС)!Къде е Киро на кирия?!
59
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Снимката кърти мифки,а устата му кърти ***..