Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!

По-рано днес Бориславова заяви, че ИТН ще влязат в коалиция с ГЕРБ
21 юни 2024 16:20, Нели Христова
250
Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов нарече Лена Бориславова леко изперкала. Повод за думите му е изказване на депутатката от ПП-ДБ от по-рано днес, което той коментира във фейсбук профила си.

На влизане в парламента в петък Бориславова коментира, че шансовете за кабинет са големи, тъй като има мнозинство на ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Според Трифонов подобен коментар е направил и Георги Свиленски от БСП. Лидерът на ИТН припомни, че партията многократно е заявила, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, както и че няма да подкрепи кабинет нито с първия, нито с втория мандат.

Той се обърна към тях със "скъпа Лена, скъпи Гоше" и ги нарече "индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността".

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", написа още Трифонов.

Това не е първото пререкание между лидерът на ИТН и депутатката от ПП-ДБ. През февруари 2023 г. Слави Трифонов и екипът му пуснаха в социалните мрежи "Песен за Лена", в която Бориславова е наричана "уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи. Депутатката от ПП-ДБ даде Трифонов и сценаристите му на съд за обидата.

"Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", завърши Трифонов в публикацията си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Позагледайте се във физиономията на този субект.Едно мускулче,макар и малко, не е останало на образа му,което да подскаже,че това е нормален индивид и че може да се усмихне на себеподобните си.Гледа надолу,защото го го е срам да погледне хората в очите. За облизания арменски г.з от групата,тя ще бъде наказана от българите пуснали бюлетината за итоновците.
218
0
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 1 седмица
Слави е изперкал дядка - шизофреник. Добре че е дпс да ти прелива гласове, че ще изпаднеш
217
0
 
11
 
! Отговори
Чекмеджан преди 1 седмица
Славчо, а така дърви и се а после като предложиш експертно правителство, ние ще го подкрепим с голямата ти сестра дпс. Ти не ни подкрепяш, но ние теб да. Това не е коалиция, а подкрепа. Ти просто ще приемеш подкрепата и ще правиш само това, което аз и Пеевски ти кажем. Знаеш защо!
216
13
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За разлика от ПП Слави казва и после изпълнява. В ПП лъжат от сутрин до Вечер. За Македония излъгаха ли? За това, че никога с ДПС и ББ излъгаха ли?
215
0
 
8
 
! Отговори
Бялата престилка преди 1 седмица
Скъпи Лена и Гоше другаря Славчо е компетентен, тъй като е минал по този път и говори от собствен опит. Сега е в нов етап на осъзнаването, че нищо не зависи от него поради бездействието си пред компютъра си и затварянето си в един невидим похлупак на привидна неприязън от околните прикриващ разочарованието на една типична нарцистична натура обгрижвана от допускани определени трубадури.
214
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъжно е, че на такива години, в такова състояние се подиграва така със себе си и с Бг , при положение, че никога не си е събирал стотинките и не е бил беден ( финансово) . Безгръбначен . Толкова
213
0
 
12
 
! Отговори
Марин М. преди 1 седмица
Учиндолски,от момента в който ти целуна подробно, с облизване арменския г.з,ти отиде в една друга графа. Утре,ти и твоите копои,може да продадете и България,ако алъш вериша ви достави дебели пари.Предателството ти е природна даденост,справка събаренето на редовно избрано правитилство,читателите знаят кое е то.
212
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С 15 дупетата какво правителство го бие тоя Слави по голата кратуна не знам.
211
2
 
13
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
Виж сега Славчо, нали прати сценарист често в Брюксел? А тъй. Кажи му да си напълни дисагите с му скали - там много се харчат. И като иде там са ощипе Фон дер Лайан по *** и да и каже : ***, *** понимаеш? Да видят, че и той говори чужди езици.. Айде де. Стига са ти викали селянин.
210
5
 
16
 
! Отговори
Ангелина преди 1 седмица
Слави ,много си жалък и отмъстителен . Всъщност има ли значение ,с кой мандат ,ще е подреденото "експертно правителство" на мафията ?!Не зная ,какви "психопрофили " правиш ,но аз без да съм такъв "познавач" ,като теб - мога да ти кажа ,че при теб медицината ще е безсилна.Страшно е егоцентрик с власт !!!Логиката доста често е далеч от истината .Не говори точно ти за истина ,след като се кандидатираш за народен представител и след това се отказваш. Не лъжеш ли така най- нагло своите избиратели?!
209
6
 
1
 
! Отговори
Кърджали преди 1 седмица
И да искате и да не ДПС ще е на валаст. А не за гласувалия *** професора, чок сикиме.
208
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те ако са леко изперкали,ти си напълно изперкал.
207
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Изглежда двамата дебели имат компромат за всеки. Заплашиха го с нещо Славчо и той им играе по свирката. Нали чухте, че и този новият се оплаква, че го изнудват.
206
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Третата манда е винаги най-важната. Защото Бог обича троицата.
205
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нелът се колебае между морковът и правописът.
204
1
 
9
 
! Отговори
Шнорхел преди 1 седмица
Идвам да ви спася! В България може да плуват шнорхели на три морета!
203
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славунеее, кооолко си прооост! Къртиш ***!
202
3
 
16
 
! Отговори
Папо преди 1 седмица
Лидера на Малкото ДПС Славчо влезе в парламента с усмивката на Ахмед Доган.
201
2
 
17
 
! Отговори
Капитанът преди 1 седмица
По много евтин начин се опитва да заблуждава народа тоя Станиславчо .
200
3
 
15
 
! Отговори
ИТН са предатели! преди 1 седмица
Чалгари простаашки краатуни, Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура и възпитание, големи мъже, а се изразяват като ученици в 5-ти клас! Айде пораснете вече! Нямате ли възпитание и култура да изкажате тезите си без обидни заучени вулгарни епитети! Обидите са липса на реални аргументи! Говорите като надрусани пъпчасали пубертети.