Пеевски: Служебният кабинет се бави, защото Радев се пече в чужбина

Мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери
Обновена: 15 авг 2024 09:54 | 15 авг 2024 09:54, Гергана Попова
196
Пеевски: Служебният кабинет се бави, защото Радев се пече в чужбина
Снимка: БГНЕС

Партия на кеша и на проруската партия, най-големите мафиоти и слуги на Путин в България, питайте ги какво правят и защо прокуратурата нищо не прави по нашите разследвания. Защо, кой обслужва? Тях, с удобния им главен прокурор. Тези фокуси, които се опитват да прилагат, на друго място. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

Защо се бави толкова процедурата за служебния кабинет? Защото президентът Румен Радев трябва да се пече на морето в чужбина. Мистър Кеш се пече в чужбина с антуража си от касиери, с Николай Копринков харчи откраднатия кеш. А вие, колеги, разходете се днес в парламента, вижте къде приема проектопремиерката и кои хора на президента обикалят всеки ден в кабинета ѝ“, допълни Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от Политика
Йорданова за сагата с Вълка: Пример за завладяна държава
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тъкмо Лена от парапета ще има време да поиска от "шефче"- то малко кеш, уговорен от Киро просто по телефона.
142
2
 
2
 
! Отговори
Светло бъдеще! преди 3 седмици
Кой каквото ще да бави, крахът на Русия няма да се забави, така че истинският кабинет у нас ще бъде съставен тогава, когато националните предатели ще изоставят политическата сцена , за да се укрият от ударите на закона.
141
0
 
8
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
Някои са решили да превърнат Пеевски в " незаобиколим фактор" .Същите вече търсят начин не само да го "заобиколят" ,но и да го "изхвърлят" . Главните виновници обаче за всичко случващо се в държавата са българските граждани ,които избират тези, които да ги представляват в НС и те са техни себеподобни ,които са готови дори да убиват заради схемите и далаверите,без да си дават сметка ,че високата цена ,ще платят техните поколения във всяко отношение.
140
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Защо му давате трибуна на тоя? Вместо да го разследват компетентните органи медиите гл.уп.ости.те му отразяват....
139
1
 
13
 
! Отговори
дпс преди 3 седмици
А какво казва Почетният Свинар Доган за шо пара си и Движението за прас чета и с вине
138
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Крайно време е да се намеси д-р Цветислава Гълъбова! Този намагнитен свинчок има нужда от спешна психиатрична помощ! Страда от опасно обсесивно разстройство,свързано с Президента на БЪЛГАРИЯ РУМЕН Радев! И да напомня,че Радев е избран с гласовете на повече от два милиона българи и изобщо не е работа на шишо къде и с кого ще се пече!!!
137
2
 
23
 
! Отговори
Д.Домузов преди 3 седмици
Льохман,кой те е спрял и ти да отиде на море,да си печеш сланината? Цв. Василев във видеоматериал те разобличи като крадец на милиони от гърба на обикновените хора.
136
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИСТИНСКИЯ БАИ ***/ШИШИ/ ОТВРАТ ОТВСЯКЪДЕ
135
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
РАДЕВ СЕ ПЕЧЕ В ЧУЖБИНА, АТЕБЕ *** ШИШИ ЩЕ ТЕ ПЕЧЕМ ЗА НОВА ГОДИНА
134
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Дельо дебелият,не е далеч деня,в който ще отговаряш за кражбите от милиони смъкнати от гърба на българите.С идиотските си приказки по адрес на Р.Радев,можеш само да му раздухаш вълната около топките му.
133
10
 
24
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 седмици
ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ - ЕДИНСТВЕН ДОСТОЕН БЪЛГАРИН от ония там.... - нов главен прокурор и НАРОДЕН СЪД и да се почва от тази дебелата свин.....
132
5
 
22
 
! Отговори
КуКлус преди 3 седмици
Нещо не ми е ясно ...Радев ли управлява над 30 години тази държава ? Прасенцето , Буци , Доганя нямат нищо общо нали ? Той и Цветан Василев фалира К.Т.Б. вие нямате нищо общо нали ? Натвари в багажника 4 милиарда и офейка за Сърбия :)
131
5
 
35
 
! Отговори
ХХХ преди 3 седмици
Този ибрик ли ще определя кой е мистър Кеш ? Банален става ...той е мистър Кеш....4 милиарда от оная банка с трибуквено съкращение къде са бре мистър Кешовице ? 1 година не стъпа в България камоли в парламента ама заплатата ти вървеше ! Безочие! То в България от край време има практика "Крадеца вика дръжте крадеца" !
130
43
 
9
 
! Отговори
Йордан преди 3 седмици
Май Пеевски е единствения, който има смелост да каже истината за Радев. Останалите всички са страхливци.
129
4
 
34
 
! Отговори
само да попитам преди 3 седмици
Този едричкия от снимката не взе ли и той едни 150.000.000 чрез Булгартабак?Въпросът е ЗАЩО никой не го попита него за тези пари?
128
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
хвани единния, удари другия, всички сте се облажили от властта, ако бяха мислили и за народа никой нямаше да им брои сметките
127
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
служебния кабинет се бави, защото Доган си оплита кошницата да ти бие шута тия дни! А ти си ненужен никому екземпляр, едър екземпляр - ***, недодялан, арогантен и подъл олигарх!
126
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
резидента си брои пачките от далаверата с боташ, може би шиши му завижда?
125
2
 
28
 
! Отговори
до шишо преди 3 седмици
кеша на Шишо едно време едно пиле го изнесе в Дубай. След това в Дубай едни руснаци натръшкаха един върху друг шишо и приятелчетата му, та се наложи да се лекува няколко месеца шишкото. Нека помни тия времена, щото пак мож са върнат!
124
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пеефски, да си затваряш мръсната долна уста и да не изричаш никога повече името на Президента на България, щото си един въшлив вонящ долен олигарх, шишко !