Зодиите, които са родени едни за други

Ето кои са те
17 юли 2024 22:52, Ивета Иванова
9
Зодиите, които са родени едни за други
Снимка: iStock/PeopleImages

За някои хора просто се казва, че те са създадени един за друг. Много си пасват, приличат си, споделят общи ценности и хобита, но в същото време се и допълват. Тези зодиакални двойки се разбират отлично, между тях има голямо доверие, силна любов и не могат да си представят живота един без друг. Вижте кои са, според "Times of India".

Овен и Лъв
 
Това са две огнени зодии, сигурно никой не е изненадан, че си подхждат. Те имат доста обще неща - пламенни характери, страст, жажда за приключения, амбициозни са, винаги искат да са първи и победители, общителни са. Влагат много енергия във връзката, помагат си да постигат успехи и да сбъдват мечтите си. Лъвовете ценят амбицията на Овните и копнежът им за приключения, тръпка. Овните пък харесват колко чар излъчват Лъвовете, колко са уверени и как стават лидери лесно. Така те стават една жизнена двойка, вдъхновяват се един друг и околните, никога не им е скучно и винаги работят по целите си.

Риби и Рак
 
И двете са водни зодии, така че също доста си пасват. И Рибите, и Раците са много състрадателни, емоционални, чувствителни, любвеобилни. Това им помага да се разбират прекрасно, редовно да показват любовта си към другия, да си правят мили и романтични жестове, да говорят за чувствата и да поставят връзката на първо място. На Раците много им харесва това, че Рибите имат силна интуиция, емпати са, съчувстват и знаят как да помогнат. Рибите пък се радват на това колко грижовни са Раците, колко силно обичат и как поставят партньора на първо място. Двете зодии имат много силна емоционална връзка, подкрепят се, вдъхновяват се, стават творчески настроени, когато са заедно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ох, мале, от първия пример какви скандали и омраза съм виждал и то не при една двойка. Всички се разтуриха, но преди това изсипаха де що лошотия имаха в себе си. От втората имам две двойки - не се траят, съжителстват заради децата. От третия пример нямам лични познати.
5
0
 
1
 
! Отговори
Помня една случка преди 1 месец
Млада двойка, неговата майка вече беше одобрила момичето за снаха. Но сред общите им познати имаше една с 6-7 год. по-възрастна от момчето, разведена. Всички виждахме, че му е хвърлила око. Тя беше зодия "Рак", а той е зодия "Риби". Не знам дали зодиите изиграха някаква роля, но младежът явно се полакоми за една секс-партньорка повече. Онази пък беше печена и направи така, че момичето разбра за изневярата и скъса с любимия си. После момчето заряза дъртата, но не успя да се сдобри с бившата си.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В жегата пропадаме в съня!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Приятно сънища!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Зодиите Праслак и Невестулка най-много си подхождат
1
2
 
0
 
! Отговори
Везни преди 1 месец
Категорично Везните .