Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни

Кандидатът за президент бе ранен по време на митинг
Обновена: 14 юли 2024 16:34 | 14 юли 2024 16:25, Александър Попов
339
Вижте нередактирано видео от стрелбата срещу Тръмп, той: Да бъдем единни
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп бе ранен след стрелба по време на предизборен митинг в Бътлър, Пенсилвания. Той е бил прострелян в ухото, като стрелецът е бил елиминиран, загинал е и присъстващ на митинга.

Други двама са ранени.

ФБР е идентифицирало стрелеца, съобщава още Ройтерс.

Според източници на телевизията става дума за 20-годишения Томас Матю Крукс от Пенсилвания, който в свои изказвания заявявал, че мрази Тръмп и републиканците.

Още по темата

Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение да говори в Уисконсин, където идната седмица ще бъде открит Националният конгрес на Републиканската партия, предаде Ройтерс.

"В този момент е по-важно от всякога да останем единни, да покажем истинската си същност като американци, да останем силни и решителни", написа Тръмп в публикация в социалната си мрежа "Трут Соушъл".

Това е втората публикация на Тръмп, който ще бъде кандидат на Републиканската партия за президентските избори през ноември, откакто бе прострелян вчера на предизборна проява в щата Пенсилвания.

"Благодаря на всички за мислите и молитвите ви вчера, тъй като само Бог предотврати немислимото. Ние няма да се страхуваме, а ще останем непоколебими във вярата си и непреклонни пред лицето на злобата", добави той. Тръмп изрази съчувствие към жертвите на стрелбата и техните семейства.

ФБР заяви, че работи по установяването на мотива за нападението, при което загина един участник в митинга, а двама зрители бяха тежко ранени. Извършителят, чиято самоличност бе установена, бе убит малко след нападението.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
305
0
 
3
 
! Отговори
Удри преди 1 месец
бай Тръмпе!
304
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за видеото , в което Сикретс Килърс залягат и разчистват зад Тръмп преди стрелбата нещо ?
303
14
 
3
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Тръмп си плаща за насаждането на омраза и разделение в обществото . Той е този който се подиграва на опонентите си, злобен и отмъстителен . Той е този който насади лъжите, измамите , като норма в обществото . Той е единствения осъден президент !
302
5
 
3
 
! Отговори
До Щерю преди 1 месец
Щерююююю, ама като пишеш глупотевини поне чети преди това - Тръмп има зет евреин, дъщеря му си смени религията на юдейска , Тръмп е спонсориран от еврейската общност в Щатите . Евреите , както и Путин подскачат от радост , че техния човек ще се върне в Белия дом . Тръмп е зависим финансово от тях . Евреите владеят държавата и на тях им трябва пионка -точно Тръмп е такава .
301
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
сега всички сороагенти в българия ще обясняват че тръмп сам го е инсценирал или че е виновен путин- демокрация - който не е правилен все ще се намери една откачалка да го гръмне а пък нея ще я гръмнат за секунди и пито платено няма следи - те и кенеди и брат му така ги отнесоха
300
18
 
6
 
! Отговори
Пею преди 1 месец
Има ли дупка в ухото. Или всичко се свежда до малко червена боя за пред робите.
299
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Добър сценарий лошо изпълнение слаби актьори. Дори в реално време се виждаха ъгълчетата на сашето с кетчуп.
298
22
 
9
 
! Отговори
ПРИГОЖИН преди 1 месец
ИСКАМ ДА ВИДЯ ВОВАТА В ТАКАВА СИТУАЦИЯ, ДАЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ КАЖЕ МАЛКОТО ИМЕ?
297
5
 
3
 
! Отговори
хм преди 1 месец
До АзъКанъАзъ7112136860 Сто пъти съм ти казвал, че не трябваше да бягаш от луддницата, както си направил. А трябваше да останеш там да те излекуват напълно. Сега у дома я си пиеш хапчетата, я не. То, ако ги пиеше редовно, нямаше да драскаш по форумите. Може да станеш опасен за семейството си, да започнеш да буйстваш. Лечение си требе!
296
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 297Точно тия женички организипаха извеждането му. Мъжете го извадиха от под трибуната. Щом женичките са там, значи са минали съответната подготовка. Това, че някой бил мъж по таспорт, въобще не гарантира повече адекватност в критична ситуация. Стига сте се делили на мъжки и женски, важно е кой какво може и как работи в екип. А скоро и тук няма да е лесно да разгранимиш мъжко от женско, В дадената сигуцаия не жените са виновни, а цялостната подготовка и стратегия на охраняване.
295
13
 
6
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Тръмп беше прострелян в ухото - това е еврейски ритуал на отмъщение още от Персия. Апостол Петър отсякъл дясното ухо на слугата на първосвещеника. Тръмп съвсем НАРОЧНО бе уцелен в дясното ухо. Това е запазен юдейски подпис, че действа определена фракция юдео-ционисти и че ако Тръмп не играе по свирката им - ще бъде ликвидиран от тях. "Дълбоката Държава" си остави подписа...
294
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
298 ти гледай кенеди младши да не стане президент че и той има да си връща и ако те подпука и през 10 нпо та да се криеш и с 5 ника като агент грозев в белингкет, пак ще те намерят и жална ти грантаджийска.
293
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Времето на либерастите окончателно приключи с тоя опит за покушение срещу Тръмп,демократите и техният дементирал кандидат Байдън ще бъдат размазани на предстоящите избори за президент в САЩ!
292
35
 
7
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
Постановката на Тръмп "А ла Кенеди" няма да му помогне да стане президент отново.
291
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези от охраната са неадекватни! Тези женички с конски опашки, които се мотат наоколо, за нищо не стават!
290
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тръмп - Президент на САЩ!
289
3
 
24
 
! Отговори
Деомонократите пак преди 1 месец
се прецакаха! След измисленото дело което не свърши работа - крив атентат, който също ще даде обратен ефект!
288
5
 
18
 
! Отговори
Матросов преди 1 месец
До агент 006 Мъдлър-ти не чу ли бе колко пъти Путин каза :не може да има свят без Русия!Ти глух ли си?
287
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кадърът от момента с юмрука вече се продава запечатан на тениски по 23 долара. Китайците са много бързи. Кога стана атентата, а вече продават като топъл хляб тениските. Надписът е НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТ.
286
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До азканъ и нататък: Явно си много зелен и не си и служил. В ситуация като тази, човек не винаги емоционално реагира при стрес така както си гледал по филмите.