Аталай: Ще се вземе решение въпреки упорството на Пеевски

Как си представяте Ахмед Доган да се отцепи от ДПС?
11 юли 2024 09:21, Елка Василева
35
Аталай: Ще се вземе решение въпреки упорството на Пеевски
Снимка: архив, БГНЕС

"Вчерашната ситуация показва, че тази криза, която се беше появила в ДПС, вече започва да се разрешава. Според мен в близко време смятам, че колективните органи, за които постоянно говорим, и то вече стана като клише, но е вече факт - ще се съберем и всеки ще каже своето си мнение и ще се вземе решение", заяви Рамадан Аталай на влизане в парламента.

Още по темата
По отношение на отказа на Пеевски да подаде оставка Аталай каза: "Всеки човек може да изрази мнение за позицията си, но когато се съберат колективните органи и всеки вземе отношение, смятам, че при едно гласуване, което ще вземе Централният съвет, тогава вече, ако Централният съвет вземе решение, че Пеевски не е прав - той и да продължава да упорства нещата ще бъдат решени".

"Решението на Централния съвет е решение. Ако разбира се му отнемат възможността да бъде председател на партията, това не е сваляне. Представете си, че може да стане член на ДПС", посочи Аталай.

Каза, че наистина се артикулира този израз - разцепление, разцепление, разцепление. "Тези, които сме тръгнали с идеите на ДПС, ако се окажем ние отцепниците, вие как си представяте Ахмед Доган да се отцепи от ДПС?".

"Това, че някой, мислейки се за велик, и тръгна да обяснява, че може да има още един политически субект, показва, че той не живее с идеите на тази партия", каза още Рамадан Аталай, цитиран от БНТ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от Политика
Експертен кабинет? Хора, които страдат от тежка анонимност
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Делян Пеевски ясно каза на всички депутати, че трябва да се занимаваме с проблемите на хората и че няма да позволи някои да продължат да трупат богатства. На дерибеите не им харесва новият пътНовото начало.Това изплаши дерибеите
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ПЕЕВСКИ Е УМЕН ...ДОРИ ДОГАН ГО НАРЕЧЕ "ФЕНОМЕН"....ХА,ХА,ХААА...НО ЩОМ ЩЕ ЗАШИТАВА УКРАЙНА И ЕС , РУСНАЦИТЕ АКТИВИРАХА "АГЕНТ ДОГАН" И МУ ПОДЛЯХА ВОДА ----ДРУГОТО СА ПРАЗНИ "КРЪЧМАРСКИ ПРИКАЗКИ".
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Турският посланик дойде специално в парламента да подкрепи Пеевски, ако не си разбрал.
26
1
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 седмици
ДАЛАВЕР АТАЛАЙ + Ду Пи Се - НА ДОГАН И МАНГИЗА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НАШ -ПОЛИТИЧЕСКИ ДИВИДЕНТ--- -КАРАИБРАХИМ ЛЕОНЕ !?!?!?!?!?!?!?!?
25
0
 
2
 
! Отговори
vs преди 2 седмици
Щом ЦСКА може, значи и вие го можете! ДПС Кърджали и ДПС 2024, и те така! Лесно е!
24
0
 
2
 
! Отговори
Кристи преди 2 седмици
До сега ДПС държше и продължава да държи в ръцете си парите на държавата ни-чрез зам.министри във всички министерства, които отговарят за финансите и имотите на държавата.Нали имаха и отделно министерство-по бедствие и аварии, където се източиха много пари.Те искат да бъдат в изпълнителната власт, пак като зам.министри, зам.областни управители, но пред тях да стоят други и тези други да носят отговорност пред народа
23
0
 
2
 
! Отговори
красив преди 2 седмици
ДПС не искаше да поеме властта и за това направиха този цирк. Те не искат да поемат отговорност, защото лесно получата милионите, за които говорят-чрез изпълнителната власт.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Милионери срещу милионери лесно забогатяли вече 30 години прибират
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
АГАЛАЙ ЗАЩИТАВА БОГАТСТВАТА СИ ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ ХАХАХАХАХА
20
2
 
3
 
! Отговори
expert преди 2 седмици
Пеевски ще трябва спешно да си търси нова партия за да остане в политиката, а ако спретне ДПС 2, то е ЯСНО че няма да има гласове да влезе в следващия апрламент и ще се нареди СЛЕД партиа МЕЧ! хахахаха, тогава ще го погнат ДПС със службите, щото ТЕ службите са на ДПС не на шиши..!
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Шишьо е аут! Йес!! Каквото сам си направи, никой друг не можА да му направи!
18
3
 
4
 
! Отговори
Мда преди 2 седмици
Борисов да го вземе в гербНали саси заедно
17
2
 
10
 
! Отговори
ама много къса преди 2 седмици
памет имаме ! Шиши в канала ,на пържоли и т.н.,не че не е за там,но в случая е по-малкото зло! Само да припомня кой "разпределяше порциите",кой се обграждаше с"обръчи от фирми" ,кой колеше и бесеше, кой сваляше и бабуваше на правителства,отговора е един-Ахмед Доган! Падне ли Доган ще живне държавата!
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сега ще видим и от Гербб колко ДПСта ще изскочат!
15
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А бе младите ще останат с Пеевски надявайки се на бързо и лесно забогатяване в Парламента, а старите ще останат с Доган за да останат в парламента за да си запазят заграбеното. Ще има две ДПС1 и ДПС2.
14
2
 
14
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
Ако Бг-прокуратурата иска да разследва корупция в момента има два кръга които са придобили милиони от България, МНОГО МИЛИОНИ, това са хората около ДОГАН в момента на които е раздал милиони както Луканов навремето куфарчета и тези около Пеевски които пък са станали милионери чрез неговите схеми за придобиване на държавни пари, а има и такива които са вземали и от двамата изобщо ДПС е ОПГ за крадене и купуване на гласове ! Прокуратурата се е снишила до под тревата за тази ОПГ !
13
2
 
11
 
! Отговори
1 преди 2 седмици
Рамадан Аталай ли е новият Доган?! Ако да, къде е старият.
12
4
 
11
 
! Отговори
Сопола и свинята са преди 2 седмици
Двете лица на потурнаците в България! А алалай-балалай само по поръчка лай все още дори не знае какво прави в народното събрание освен да трупа суми както всеки стандартен ром! Алалайчо, парите и ибрикчийството няма да те направят човек и още сто мандата! Ако случайно заприличаш на човек, то туруците веднага ще се отрекат от теб, но няма такава опасност, генетично ти е заложено!
11
1
 
21
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
В ДПС знаят всички корупционни"игри"на Пеевски с тях могат да го "шитнат",но се страхуват,че и той ЗНАЕ много и ще ги"ТОПНЕ",ако му посегнат по този начи ! Не е възможно САЩ и Врликобритания да знаят за корупционните му схеми,а ДПС-НЕ,все пак го избраха след на САЩ списъка?Защо засекрети Булгаргаз дължимата сума от Доган за ТЕЦ-Варна от 40 млн.лв.,съдии-изпълнители на толкова хора изземват имущество, да изземат на Доган за 40 млн.лв.,какво чакат?В ДРУГИТЕ сайтове писаха за тези пари,тук -НИЩО !
10
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Търсят се нови прасета за парламента. Живи илиМъртви. Може и в консерви. Докарайте няколко нови прасета.